En festlig Halloween och kärt besök

Halloween är ju en ofantligt stor festlighet här i USA. Mycket större än vad vi hade kunnat ana, så det är inte underligt att barnen har längtat. Som extra kul hade vi kusinbesök här under denna tid. Trädgårdar är pyntade och alla utklädanden är tillåtna. Efter förra året köpte jag på oss lite mer pynt på rean, tyckte då att det kändes som att vi hade en hel del saker. Men när grejerna väl kommer upp så ser det lite fjuttigt ut mot många andra. Men här kommer lite bilder hur vi hade det.

I en vecka hade vi besök av faster Lina och kusin Elisabeth. De landade i Charlotte och var med oss i vår vardag under dessa dagar. Det hann bli både träningar, matcher, lunch med Fredrik på skolan, shopping, restauranger, donuts och mycket mer. Jetlagen gjorde sig påmind under detta korta besök så att sola i solstolen eller läsa böcker var verkligen välbehövligt för dem under deras lov.

Eftersom vi var bjudna på halloweenfest var prio att hitta dräkter till alla. Niklas pilotkostym var beställd via internet och som precis hann att komma.

Under själva Halloween gick killarna i skolan men sen var det bråttom hem för att hinna rigga till kvällen. Lina och jag satt ute på garageuppfarten och njöt av kvällen och alla fantastiska kreationer. 150 godisbitar delades ut, sen hade vi slut och fick släcka ner lampan utanför så de visste att det inte var nån idé att knacka på. Barnen kom hem efter 2,5 timmas promenad med godis som räcker ett tag…

Medan Fredrik var på field trip med skolan till Raleigh. Där de var på naturhistoriska och historiska museet vilket passade honom perfekt. Var tjejerna på outlet shopping. Lina var i himmelriket och gjorde fantastiska fynd, det var fullt på vägen hem!

Himla kul att de kom och ville se vad vi upplever och hur vi bor. De fick slita hårt med både löpning, tennis och PT träning på Sport Center. Det har varit så kul, det avslutades med Bean Boozel vilket inte alltid smakade så gott…

Nu väntar några veckor till innan ledighet och snart jul. Tills dess skall vi resa lite, dricka glögg som kunde inhandlas på Ikea när vi ändå var i Charlotte och baka pepparkakor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s