Härliga hösten

Hösten är absolut den bästa tiden att bo här i North Carolina. Visst har vi haft lite påhälsning av dåligt väder i form av regn men det var pga orkanen Irma. Men annars ligger medeltemperaturen på 20 grader under kvällen/natten och dagtid +30 med sköna vindar. I denna sköna tid kom mormor och Bruno på besök, en efterlängtad tid för både oss och dem. De njuter av sol och varma kvällar. Eftersom de vanligtvis inte hinner med att se våra barns träningar så har det varit fullt fokus på matcher och träningar.

Innan de kom var vi uppe på vårt High School en fredagskväll och såg på amerikansk fotboll. Fredrik hade med sig 4 kompisar så de hade fullt upp med att roa sig bredvid planen. Vi andra vuxna imponerades av dessa grabbar som tål så mycket stryk. Själv hade jag inte rest mig upp efter första påspringning.

Vi bestämde oss i alla fall för att åka på Wake Forest i Winston Salem när de spelade nästa hemma match. Grym stämning, massor med jippon runt omkring och förstås Tailgate! Så detta tog vi med mormor och Bruno på.

Barnen trivs i skolan. Fredrik har i år fått en grymt bra lärare så han är så nöjd. Men han får också uppmuntran och stöd, han kom hem med diplom i förra veckan för att han varit så hjälpsam och engagerad klasskompis. Gurra startade i ny grupp som i matten inte funkade alls. Men vi har fått byta så han läser i advance grupp så nu är det så mycket bättre. Samma lärare men med elever som vill och engagerar sig.

Fredrik hade sin första hockeymatch för säsongen i helgen. Niklas och killarna åkte upp till Virginia men tyvärr förlorade de stort men Fredrik hade gjort en bra match. Jag åkte med mormor och Bruno till Charlotte på bilutställning. Hela Nascar banan var fylld av bilar i olika sorter. Gamla, nya, snabba och starka, det fanns allt man kan tänka sig. Det var väldigt varmt att gå omkring nere i denna gryta i 40 gradig värme. Det frodade en förkylning på mig så jag har legat hela dagen, nu börjar Gurra klaga på ont i halsen. Så vi får väl se hur veckan startar i morgon.

2 reaktioner på ”Härliga hösten

 1. Åse 25 september, 2017 / 07:02

  Hur går det med spelarlicensen. Får gossen spela fotboll nu??

  Kram

  Gilla

  • Teammorkberg flyttar till USA 25 september, 2017 / 13:08

   Asså det är inte klart ännu. Men han spelar ändå och vi hoppas ingen domare eller motståndare frågar efter att få se deras player pass. 😬

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s