Ett virus som ställde in semestern

När Niklas åkte tillbaka hem till USA så tog det 2,5 dygn innan han var framme. Denna gången var det inte bara inrikesflyget från NY som krånglade utan det startade redan i Köpenhamn. Där var de tvungna att byta bromsar på planet ( vilket är skönt) så blev de 2 timmar sena så han missade sin flight till Greensboro. Alla de senare flygen var fulla ( och som det senare visade sig inte heller gick pga fel i flygtornet i Greensboro) utan han blev kvar i NY över natten och fick inte ett flyg hem för än på kvällen efter. Detta flyget försenades också, så det ändrades till att han fick resa till Raleigh i stället. När de kom fram på morgonkvisten där fanns ingen personal så de fick ingen Gate att koppla sig till utan blev kvar i planet. Sen fick det bli en hyrbil så vid 04 tiden på måndag morgon var han här i Greensboro tillbaka, sov några timmar innan han åter var på Volvo.
När jag och barnen flög tillbaka gick det istället ganska lätt, flög SASplus med gott om plats. Enbart sista flygturen krånglade lite eftersom dörren inte gick att stänga. Så alla fick gå av igen, väskor lastas om till ett nytt plan. Bara 1 timma sena hit är enormt bra!!!

Vi hade tidigare bestämt oss för en road tripp när vi alla var tillbaka. Då hade vi en vecka på oss att hinna se Niagarafallen och Toronto men resan fick ställas in. System utanför Volvo som påverkar Niklas jobb hade drabbats av en Cyber attackvilket gjorde att grejer varken kom eller skickades som det skulle. Alla semestrar ställdes in och så då också vår resa, tråkigt men sånt är livet. I stället har vi hunnit med att träffa vännerna här igen vilket var härligt.
Att hänga i poolen, spela golf, äta glass är också semester.

Vi har även hunnit med att fixa inför skolan. Förra året när vi kom kändes detta som en stor djungel, vilket i år inte alls kändes lika svårt. Även om det är väldigt skönt i Sverige där man får allt i skolan.

I helgen var vi med en annan familj på Wet & Wild. Det är ett vattenland med rutschbanor, så barnen och de vuxna trivdes gott och var totalt slut när kvällen kom. Gurra har hunnit påbörja fotbollssäsongen vilket han tycker är bra. Så nu har vi två veckor kvar på sommarlovet, där skall vi hinna med båda grabbarnas fördelsedagar, en fotbollsturnering och sista cykeltävlingen i Wednesday series. Just det ja, vi skall fortsätta hänga vid poolen 😎
Ha det gött!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s