Äntligen semester

Sen barnen gick på sommarlov har dagarna hemma för oss mest bestått av bad i poolen, golf, träffa kompisar och fixa inför hemresan till Sverige. Sköna avslappnade dagar med massor av sol och värme. Midsommar firades med vänner under dagen/kvällen och såklart både sill, nubbe och dans kring midsommarstången (denna video är dock sencurerad från bloggen av ljudliga skäl 🙉😉)

Sista veckan innan hemresan var det en hel del som skulle fixas. Ju mer livserfarenhet jag får desto mer tid tar allt, vilket innebar att när det väl bar av till flygplatsen gjorde jag det utan plånbok! Så nu får jag leva på att Niklas snällt sköter betalningarna. Vi mellanlandade några dagar i NY. Här lånar vi min kusins lägenhet i Tribeca vilket är helt fantastiskt! Restaurangerna här och i Soho ligger på gångavstånd vilket vi inte är vana vid i High Point. Men det är så mycket som skall hinnas med här. Vädret är stålande sol med en värme som steker på bra mellan husen. Niklas har nu äntligen 2 dagars semester här vilket han prickade in en förkylning i. Han börjar bli bättre men nu börjar Fredrik att krokna. Här kommer ett axplock av upplevelser:


I morgon bär det av mot flygplatsen och Stockholm. Niklas jobbar 2 veckor från Tuna, det gör att han kan vara med oss lite längre i Sverige. Nu väntar vi på att få komma hem och kramas å umgås. Niklas har sedan 5 dagar ledigt innan han åker tillbaka igen, då stannar barnen och jag i 1,5 v till i Åmål innan vi behöver åka tillbaka. Så från oss säger vi hej på ett tag så kör vi nya tag på bloggen när vi påbörjar år2 i USA!

2 reaktioner på ”Äntligen semester

  1. Åse 2 juli, 2017 / 01:48

    Trevlig sommar!! Kram Åse

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s