Snart sommar

Det börjar närma sig sommarlov även här. Det är avslutningar hit och dit. Try outer för både Gustav och Fredrik inför höstens säsong. Fredrik är helt klar och har fått sin lagplacering inför hösten. 


Gustav har en try out kvar eftersom en regnade bort och blev inställd. Men det blir förhoppningsvis klart i veckan som kommer om vädret är ok. Det har den senaste tiden varit ett konstigt väder. Med varmt och sol i 30 grader lika snabbt som det har slagit om till storm och tornadovarningar. Åskan och regnet väller in som vågor över området och då är det nästan omöjligt att gå ut. Gurra var på skolresa i veckan, de åkte bussar ner till Charlotte och gick på Carowind. En stor nöjespark med massor av karuseller. Han var helnöjd när han kom hem och hade åkt The Fury, den största berg och dalbanan här på East Coast. 


I skolan är det nu dags för årets EOG, hela nästa vecka kommer att ägnas åt dessa prov som görs från år3 och uppåt. Det är på dessa resultat skolan sedan får sina pengar fördelade, ju bättre resultat ju mer pengar. Så självklart är det viktigt för skolan. Jag skall vara tenta vakt i både Middle school och i elementary. Så för att få göra det behövde jag gå en kurs, skriva under att jag har genomgått den och medverka till att inga fusk kan utföras. Både Gurra och Fredde får bara skriva i matte under detta första år, vilket är himla skönt för dem. 

Nu i helgen är det Memorialday (i morgon måndag) vilket innebär långhelg och Niklas har en ledig dag. Så för ett tag sedan bestämde vi oss för att åka bort denna helgen. Vi valde att åka till Outer Banks, en ö i norra North Carolina. Helt underbart med sandstränder, Atlanten och mycket god fisk/skaldjur på restaurangerna. Vi hade blivit varnade för köerna på broarna ut men det märkte vi inget av utan 5 timmar senare var vi framme. Väl här har vi njutit av stranden,vågorna och delfinerna i havet. En dagsutflykt till en fyr och till en strand där man var tvungen att ha 4*4 weel drive eller köpa biljetter med ett företag för att ta sig ut. Med Volvo är det ju bara att gasa och köra, som att köra i lössnö ungefär. Alla mäns dröm att få sladda omkring här så sanden yr och hjulen driver… Det händer nog ganska ofta att folk kör försakta och fastnar för bärgare stod ute på stranden och bara väntade…Väl ute på stranden fanns vildhästar, de hade dock lämnat den fulla stranden av tailgatande amerikaner och gömt sig uppe i gröngräset. 


​I morgon bär det av hemåt igen, men då har vi fyllt på ryggsäcken igen med både minnen och upplevelser. Ca en månad kvar till vi flyger hem till Sverige, innan dess skall vi fira midsommar i garanterat varmt väder. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s