En tjejfri killhelg

Det börjar närma sig sommarlov, äntligen! Barnen kom hem med 4:e och sista quarter betygen. Sen kommer de slutgiltiga betygen till sommarlovet sen, vilket innebär att de får 5 omgångar betyg under ett läsår. Nu väntar slutproven som kommer i slutet på maj och här behöver alla barn nå upp till vissa nivåer om man skall få gå upp en årskurs i höst. Nu finns det förstås en massa undantag för detta och barnen klarar sig galant.

Förra helgen var vi på familjedag med Svenska skolan. Vi åkte utanför stan ut på en summer camp där vi fick möjlighet att skuta pilbåge, paddla kanot och höghöjdsbana. Pilbåge var riktigt kul och poppis bland både barn och vuxna. Kanot var kanske inte så spännande men varmt och härligt i solen. Vi paddlade dock i en liten dam så en runda runt gick ganska snabbt. Höghöjdsbanan var med blandade känslor. Niklas som är grymt höjdrädd satt nöjd på backen och tittade på. Fredrik klättrade upp och började med lätta banan men körde sen på 3-4ggr i medelbanan. Gustav ville ha stöd av mig! Så han klättrade upp innan mig och klättrade ut i medelbanan, kvar stod jag med darrande ben och skulle ge stöd…. efter mycket koncentrerade, övervägande och djupdragna andetag tog jag mig över den lätta banan 😂 


I veckan hade också Gurra sina sista fotbollsträningar för säsongen. Nu väntar tray out för Gurra där vi får se i vilket lag han får spela i till hösten. Fredrik skall iväg för hockeyn för att se vart han får spela. Så i dag var han på isen för att få lite skridskor i benen igen. I helgen har grabbarna varit ensamma då jag drog till New York tidigt i fredags morse. De har myst i helgen med glass, shopping, träning och annat kul. Själv hälsade jag på Paulina och Remko i deras lägenhet. Spanade kändisar där Meg Ryan stegade förbi oss, nån tv serie kille jag inte har en aning om samt på samma träningspass som oss ett nyhetsankare jag heller inte känner till! Bra koll jag har! Vi har haft en skön mysig helg med picknick i parken, flanerande i Central Park, lite shopping ( eftersom regnet öste ner under lördagen) tränade Flyweel ( väldigt roligt, jobbigt. En typ av spinning) där man tävlar mot de andra i rummet tyvärr funkade inte min dator så jag såg bara mina resultat på min pulsklocka och inte på tv-skärmen och det var jobbigt! Men både Remko och Paulina persade. Ätit en massa god mat och gott vin. 


Försökte spana som en paparazzi genom läghenhetsfönstret på Robert DeNios hotell där någon bodde i sviten som per natt kostar 12500$ men ingen ville visa sig för mig. Jag såg dock bara att tvn var igång så någon hade i alla fall lust att spendera dessa pengar för att bo just där.


Nu har jag fått nyckel till deras lägenhet som vi får låna när familjen åker till NY i juni innan vi flyger över till Sverige. Så himla gulligt av dem att låna ut den till oss! Innan hemfärd idag var vi på takklubben som Paulina är medlem på för att käka lite lunch. Soligt, varmt med en häftig vy över stan.


Nu är det dags för killarna att få hem mamman igen, morsdag firas här idag och det är en väldigt viktig dag. Det firas ordentligt, när nu mamman rymmer från familjen just den helgen blir det den svenska varianten längre fram. Fredrik kom dock hem med ett superfint kort han skrivit så underbart under veckan. Tack fina Remko och Paulina för en härlig helg i ert NY!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s