Påsklov med kusinbesök

Så var äntligen spring break här. Det började med kalas för Gustav. En av hans klasskompisar fyllde år vilket firades med släktkalas och några vänner på en Paintball  bana. Gustav hade väntat så på kalaset så han, jag och Fredrik åkte dit i Mustangen. Det låg utanför stan i en liten ”håla” vilket innebar att vi tog fel grusväg in trots GPS. På denna vägen var vi som vita, kvinna körades en Mustang inte särskilt välkomna. Så vi vände lite fint om bilen och körde vidare. Ibland är skillnaderna mellan fattiga-rika, vita-svarta oerhört olika. Men vi hittade i alla fall fram och hamnade i en härlig arabisk familjefest med massor av god mat, dryck och människor. Gurra var redo för fight: 

Fredrik var också med en stund tills han kom på att det var kul så länge man inte blev träffad:

Niklas var istället på MTB tävling (Dark Mountain) uppe i bergen och gjorde en grymt bra tävling. Denna gången funkade cykeln klockrent utan incidenter. 

I måndags hämtade vi äntligen våra efterlängtade kusiner med familj. Att få se dem komma gående i korridoren på flygplatsen var som att få en dröm gå i uppfyllelse! Det var så härligt att få ha dem här och visa hur vi bor. Även om jag pratar varje dag hemma med min syster så är det så underbart att få krama om henne.

Efter några dagar här med shopping, besök på Civil Rights Museum, sola och 


 badminton matcher drog vi till Washington. Härligt att vara tillbaka där igen med underbart väder. Denna gången hann vi med Arlington, monument och ett gäng museum. Men den verkliga anledningen till resan var att vi skulle se Play Off i StanleyCup. Eftersom Hurricanes inte tog sig dit fick vi överge vårt hemma lag och istället se Capitals mot Toronto mapleleaves. Grym stämning som slutade i nästan 2 hela övertids perioder och vinst till Toronto. Mål av svenskar i båda lagen 🇸🇪


Så tog påsklovet slut grabbarna tog bussen till skolan och det blev ett tårfyllt farväl, vi längtar redan till sommaren. Niklas flög till Memphis och kusinerna flög vidare mot nya äventyr i New York. Det känns mycket roligare med ett gästrum fyllt av resväskor och gäster nu blir det så tomt och tyst. Men vi är så glada att de var här och förgyllde vår tid och att vi fick visa upp allt vi har runt i kring oss!

4 reaktioner på ”Påsklov med kusinbesök

  1. Paulina 18 april, 2017 / 20:00

    Så kul att läsa och så många fina bilder! Låter som ett toppen-Spring Break! Nu har vi fam Magnusson här och det är så mysigt! Kram!

    Liked by 1 person

  2. Åse 18 april, 2017 / 20:15

    Det värsta (ibland bästa😉) med besök är när de lämnar! Gott med roliga minnen att luta sig mot. Sommaren är här fortare än vi tror! Kram

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s