Mello på söndagar och skidVM som vi missar, tiden är ur led!

Eftersom vi kom hem sent i måndags kväll från Washington hann Fredrik inte med sin try out till fotbollen som han skulle ha varit på. Vi meddelade via mail att han var sjuk och inte kunde komma, eftersom det var lättare än att förklara på engelska att vi inte skulle hinna hem. Vi fick tillbaka ett mail om att en plats inte kunde garanteras och att vi fick vänta på att någon skulle höra av sig. Ni som känner mig väl förstår att jag gick i taket och skrev ett argt mail tillbaka. Att vi inte accepterade att han inte skulle få en garanterad plats eftersom vi både hade betalt, meddelat i förväg att han var sjuk. Det var ju inte bara att vi struntade i att dyka upp. Det var ju också de själva som hade flyttat try outen till denna dagen eftersom det regnade på fm den dagen de först hade meddelat. Jag kollade med Niklas innan jag skickade om det var ok, han sa lite fint att du låter väldigt arg! Jag är arg sa jag, kör sa han det är bra. Skickade mailet och dagen efter fick vi ett svar om att vi nog hade missförstått mailet. De kunde inte säga i vilket lag han skulle hamna i och får vänta på svar från en tränare. Så jag fick lite fint ursäkta mig mitt arga mail och vi inväntar på nästa svar 😏

I tisdags turistade jag i Chapel Hill då min basket tokiga fd kollega var i krokarna med sin familj. En riktgigt mysig liten stad som enbart influeras av universitetet och collagebasket. Så jag förstår att mina vänner var i himmelriket! I torsdags kväll hade SWEA möte. Vin och gott tillbehör tillsammans med en massa härliga kvinnor som träffades. Jag fick chansen att hålla ett föredrag om att hitta målet med din träning. Det jag har och håller på att läsa, få chans att inspirera andra. En möjlighet för mig att få prova på, kan detta  vara början på ett nytt kapitel i livet! Vi får se vad som händer framöver, allt kan hända och dörrarna är öppna.

I veckan har vi haft helt fantastiskt väder,  skön svensk sommar när det är som bäst. De flesta här säger att det är ovanligt varmt för att vara februari och jag hörde att håller det i sig är jordgubbarna klara inom 14 dagar. Vi njuter av värme och sol även om man också tänker på hur förändringen påverkar… Att skid VM har startat är ju fantastiskt roligt synd bara för oss att det blir så konstiga tider. Det blir en konst att försöka slå på en skidsändning i efterhand utan att se en bild eller ett resultat innan. Att se sändningarna blir därför inte lika roligt och spännande. Så nästa söndag när det är Vasaloppet går vi inte upp kl 02 för att titta, det blir första året på länge utan denna underbara sändning. Lite samma med Mello, den kör vi nu på söndag kväll för att höra låtarna men rubrikerna hinner ju före oss…

Idag bakade Niklas semlor, första gången han bakade och han måste ha varit riktigt sugen. Efter att först ha tvättat bilen till att sedan gå in för att sätta och jäsa en deg, en riktigt händig gubbe idag. Å goda blev dem, gick åt som smör åt ett helt svenskgrabb gäng som sen försvann ut på gatan för att spela fotboll. 

En reaktion på ”Mello på söndagar och skidVM som vi missar, tiden är ur led!

  1. Ylva 27 februari, 2017 / 06:41

    Vi beställer sol och hemmabakade semlor tills vi kommer🤗Ha det allra bäst💞Kramelikram

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s