Parasiter från Mexico

Som att det inte skulle ha räckt med förra veckans magproblem med Niklas blev det en följetong även denna veckan. Skiten visade sig vara E coli, virus och parasit. Det gick ju riktigt bra ända tills penicillinet var slut, då var det dags igen för Niklas att abbonnera en av toaletterna. Han var smal redan innan och efter denna veckan har det inte blivit bättre. Nu hoppas vi i alla fall att de har hittat alla små varelser där inne så rätt mediciner slår ut det. I fredags var han äntligen på jobbet igen även om han har jobbat från sängen (nära toan) resterande av veckan. 

Som tur var hade vi en lugn helg framför oss. Veckans snackis har inte varit Trumph lika mycket som kvällens Super bowl. Denna viktiga händelse stänger liksom ner landet och det är party! Inte för att vi varken kan reglerna i amerikansk fotboll eller hade full koll på vilka lag som var i final. Men helt klart kul att se på tv, vilken föreställning. Fest i 3 dagar, chips, dipp och flytande vätskor i mängder intas under dessa dagar. Gurra hade en idé om att verkligen ta seden dit man kommer och därför tyckte att han också borde få äta chips till matchen. Det är klart man måste, eller hur. Traditioner är ju till för att följas. Fast familjen tycker att underhållningen från Lady Gaga i mellan period 2 och 3 var helt klart det bästa. Att se henne live vore så coolt! Snacket runt Trumph är ju annars såklart det stora på tv nyheterna. Men annars verkar inte människor prata om det särskilt mycket eller så träffar kanske vi bara dem som skäms och inte vill prata om det. 


Under gårdagen var vi i skogen och gick. Vi åkte med en familj av Fredriks kompisar. Mysigt att vara ute i skogen igen, grabbarna var sugna på att bygga koja. Men man vet aldrig vad som ligger på, under eller i naturen vilket liksom tog lusten av hela leken. Det bidde ingen koja men dock en riktigt skön promenad i solen med kvittrande fåglar omkring.


Sen körde Gurra årets första match i dag, gött att vara igång även om det var nervöst för honom. Han gjorde en bra första start så det var en bra genomkörare till nästa helgs cup. En liten bild från uppvärmningen. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s