En 40 taggare

Fattar inte bart tiden tar vägen. Två veckor har gått sen förra blogg inlägget och jag vet inte riktigt vad vi gör. Niklas sa t o m lite fint i fredags -Renée tror du att du hinner tvätta en vittvätt snart, mina skjortor är snart slut! 

Till mitt försvar så har jag börjat ny kurs och det tar lite tid att komma in i det. Det är så intressant att läsa och redan första veckan skulle en uppgift in. Nu läser jag Idrottsnutrition- kost för prestation, så det är ju himla instressant. Så ni förstår ju att jag inte har tid att tvätta och stryka skjortor å sånt tråkigt!

Nu har Gurra dragit igång fotbollssäsongen, skönt att växla lite hockey och fotboll så man inte får så mycket fritid 😉 Nej, det är kul att han också är igång igen. 

I förra veckan var Niklas i Mexico och jobbade. En ofattbart stor stad Mexico City enl Niklas. Mycket fattigdom och kriminalitet, rån verkade tillhöra vardagen. Niklas fick med sig en liten fin present hem där ifrån. En liten elak magbakterie som höll honom sällskap under en vecka. Blek, trött och utslagen har han varit tills han fick penicillin mot skiten, så nu är han på G igen. 

Igår firade vi Niklas 40 års dag. Eller igentligen började vi redan i fredags med smörgåstårta och prinsesstårta, som det alltid skall vara när Niklas fyller år.


Smörgåstårtan var ett hemmabygge med kyckling och baccon. Den smakade dock inte lika gott som när vi får smaka smörgåstårta från Arvika varje sommar på Åmålsblusen. Prinsesstårtan var beställd via Swead bread. Den smakade nästan som hemma och såg fantastiskt ut. I går väcktes pappa Niklas av skönsång, presenter och Champange med full uppbackning av resterande del av dagen. 


Men efter frukost bar det av ner till Pineville där helgens tournament går av stapeln. Mera hockey och vi bor kvar på hotell. Lägger med en liten bild på friåkningen som var innan matchstart, knökat med folk kan man lugnt säga. Ett håll som alla måste åka åt och förstås skall ingen ha hjälm, det är ju rätt onödigt eller hur?


Så igår var vi ute och åt på Bonefish, en riktigt god fiskrestaurang. Här frossade vi i både musslor, räkor, lax och regnbågsfisk. Nu är han firad ordentligt och idag påvägen hem tänkte vi åka in på Ikea och fylla på förrådet med lingonsylt, gräddsås och annat gott. Kanske blir det någon liten godisbit, där kan man köpa lösgodis med lakris vilket annars är en stor bristvara. 

Med en match kvar idag, den första var redan 7:00, perfekt med hotellfrukost mellan matcherna, sen kör vi igen. Det sänds live, så nu har vi skickat länken till våra närmaste så de kan vara med och följa. Go Storm!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s