Vinter i Januari och sommar i Januari

I veckan som gått blev skolan inställd i tre dagar. Detta pga förra helgens snöoväder. Eftersom det låg snö och is kvar eller mest bara slask på onsdagen var i alla fall inga skolbussar tillåtna att köra. Så varje dag kom ett samtal från skolupptagninings området att alla skolor i Guildford County hade stängt, liksom att det på nyheterna rullade info om alla ställen som var stängda. Niklas tog i alla fall Volvon och rullade iväg på måndag morgon. Visst var det halkigt med sommardäck men han kom både dit och hem från jobbet utan incidenter. Vilket gjorde att barnen och jag var utan bil i några dagar. Vi ägnade dagarna åt pulkaåknkng, en cykeltur med några vurpor… och allmänt slappande. Fika, spel och mys blev det gott om! Gustav startade sedan med prov i ljud och ljusvågor när han kom tillbaka till skolan, vilket han gjorde med strålande resultat.


Efter helgens minusgrader har det bara blivit varmare och varmare. Från snö och is har vi gått till sommar med +25 grader varmt och vi klagar inte!!!! Ett snabb besök från Sverige (Volvo Eskilstuna) tittade in på fredag kväll och fick såklart lite fredagstacco, kul och tack för att du tittade förbi!

I går hade vi hockeymatch i Winston-Salem där laget gjorde en strålande insats, kul att se deras utveckling. Nu vann de överlägset mot ett lag de senast förlorade mot. Många fick vara med och göra mål och det var en god stämning i omklädningsrummet. Där bjöds det på Cup Cakes eftersom en av killarna fyllde år. 

Innan hemfärd passade vi på att turista lite i vår grannstad. Här finns Old Salem med hus från slutet av 1700-talet vilket är enormt gammalt här. Fint var det i alla fall och man kunde titta in i det gamla bageriet som ännu är igång.


Lördag kväll stod Niklas för maten, han är ju bra på att laga mat men han verkar allt för ofta nu förtiden glömma bort detta. Jag njöt av fulla drag av att bli serverad och titta på när andra lagar mat. När familjen får en hemmafru är det som att man inte längre behöver göra saker man tidigare gjorde i vardagen 😳

I dag söndag klev Niklas upp tidigt eftersom han ville passa på att få cykla lite. Ensam i skogen njöt han äntligen av cykel igen och det känns fint i axeln, gissa om han är nöjd! Vi hoppas kunna låta bli operationen, med denna vältränade kropp 😘 som snart närmar sig sin 40 års dag är ingenting omöjligt!

Gurra och jag åkte och spelade tennis. Det var jätteroligt och vi var kanske inte det bästa paret på plan men kul hade vi. 1,5 timme och jag lovar att mina höfter och lår känns ikväll. Fredrik hade landhockey träning med laget och så hann vi med att tvätta av båda bilarna. Tvätta bilen i 30 gradig underbar värme i januari klagar vi inte på. I vanliga fall behövs bilarna sällan tvättas här eftersom de inte blir lika skitiga som hemma men nu behövdes förra veckans saltlager tvättas bort. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s