Underbara nyheter och en Artic Blast. 

Så var det dags att börja skolan igen efter lovet. Lika jobbigt som vanligt att ställa klockan och komma isäng på kvällen. Under veckan har det pratats mycket om väder då snö väntades nu i helgen.

Men under veckan annars har nyheterna duggat tätt för oss. Känns som en bra start på nya året. Kusinerna har bokat resa i vår och kommer till oss vilket skall bli så himla kul. Att vi sedan kanske får besök i höst av vänner är ju också väldigt roligt att se fram emot. Men allra bäst var att få veta de goda nyheterna hemifrån att återbesök efter en Cancerbehandling bara gav goda nyheter. Vi har inte kunnat vara hemma och stöttat något utan bara kunnat vara tillhands via messenger men det känns ändå som att vi får vara med om en andra livschans! Fantastiskt och oerhörd kämparanda 😍

På tv under veckan har vi pepprats med info om hur vi skall klä oss, vilken mat som är bra att bunkra upp, hur vi skall förbereda huset på snö och framförallt att vi inte skall ut på vägarna. Snön skulle komma på fredag em, så barnen hann vara hela dagen i skolan. Däremot tömdes Volvo på folk så fort de såg de första snöflingorna! Jag handlade lite efter min träning på fm, då var mjölken nästan slut i hyllorna ( utom den 2% som vi dricker för det är för mycket fett i för amerikanerna) konserver började bli utplockat och folk hamstrade vattenflaskor. 

Lördagen vaknade vi upp till ett härligt vinterland ca 15 cm snö har vi fått och under dagen tittade solen fram vilket bjöd på marsväder. Det åktes pulka, snöbollskrig, hockeymatch och annat kul i snön. Vuxna som barn var lyriska, så här mycket snö hade de inte sett de sista 15 åren här. Även om många saknar både vinterskor, vantar och överdragsbyxor åktes det pulka så det står härliga till. När de skulle skotta bort snön från uppfarten fanns det inga gränser på fantasierna. Krattor, sopskyffel och t o m lövblås alla sätt är bra… 😊

Vi har i alla fall passat på att verkligen njutit av vädret med långpromenad, pulka och ikväll avslutar vi med After Skii med ett gäng vänner, här bjuds det på pingismatch och vi får se vem som tröttnar först de vuxna eller barnen 😈

Skolan är inställd i morgon och kommer nog att vara det även på tisdag. Bussarna får nämligen inte köra så länge det är is på vägarna. I slutet av veckan väntas det bli *18 grader så det blev en kort och intensiv vinter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s