Avslutad fotbollssäsong och barmarksträning under vintern. 

I förra veckan hade barnen två dagar ledigt från skolan. Den första var på valdagen och den andra i fredags. Att få extra tid med dem är inte så lätt trots att jag är hemma på dagarna. Det är viktigare och roligare att vara med kompisar! Men jag fick i alla fall med dem ut på en liten tur. Vi lämnade tillbaka böcker på bibblan, hittade en farsdags present åt Niklas. Vi bestämde oss för att fira den dagen trots att vi inte är hemma. Farsdag i USA är vid ett annat tillfälle så det blir bonus i några år. Lite lunch med killarna och sedan en jämn och hård match i minigolf. 18 hål med en vinnande poäng gick jag segrare ur matchen 🏆 tack Gustav och Fredrik! 


I fredags var det Veterans day här i NC. Med flaggor och parad firas alla militär veteraner. Men eftersom det var en vanlig arbetardag var paraden flyttad till söndagen och vi tillbringade hela helgen på fotbollscup så det blev ingen parad för oss. 

Gurra hade två matcher på lördagen där de spelade riktigt bra men tyvärr förlorade ena matchen på en straff och den andra med ett mål. Solen lyste fantastiskt på himlen men på fotbollsplanen blåste kalla vindar. Så jackor och filtar var på och sen längtade vi hem till värmen. Det är svårt när det är ett par minusgrader på morgonen och 15-18 grader varmt på dagen. Kläder efter väder, innebär att både vinter och sommarkläder måste med. 

Söndag och ny match, denna gången blev det förlust med 3-4 och vi var ute ur turneringen. Det var det sista för i år och nu är det uppehåll fram till mars. Gustav skall istället få hänga med mamma ut och springa. Vi hade tänkt att han skulle följa med mig på mitt träningsställe men han var tvungen att vara 13 år för att få delta i gruppklassena. Så när Gurra själv får välja är det löpning som gäller. Så idag blir det intervaller med styrka- rena barmarksträningen. Niklas har ju många fina träningspass på lut i pärmen: Stjärnor på snö ( kan vi få till en skidåkare i Gurra utan att han vet om det 😉)Här finns inga gatlysen så det funkar inte att ge sig iväg till någon park utan det blir kortare men intensivare på vardagen och distanslöpning får vi ta på helgerna fram över. Han kan nog också råka på några Tabatapass under vintern också om han har tur 😊

Nu förbereder vi oss för nästa besök. Mormor kommer på torsdag och så kommer New York ligan ner tillsammans med min moster för att fira Thanksgiving nästa vecka. Huset blir fullt igen och det skall bli så kul 🦃🍗🍷

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s