Vilken fullspäckad långhelg

Äntligen har Fredrik blivit frisk från influensan. Nu har han bara sviter av astma kvar och en eländig hosta. Men vi fortsätter att inhalera intensivt så hoppas vi detta försvinner det också snart. 

I torsdags åkte farmor och jag till Winston-Salem som ligger ca 20min bort från oss. Här skulle nu Hillary Clinton har rally med draghjälp av Michelle Obama. Snacka om att Michelle hade störst applodmängd och fan på plats ( inklusive mig) Innan dessa dök upp på scenen var det många andra politiker från senaten som höll tal. Ett bra sätt att få mer inblick i valet och vem personerna bakom namnen på alla skyltar är. Min egna reaktion är att det finns många kvinnor som vill uppåt i politiken här, kul. 


I fredags hade vi bokat biljetter till vår första NHL match. Vilken upplevelse, en arena med minst 15000 pers. Fantastiskt att uppleva och känna den stämningen. Familjen gillar ju Henrik Lundqvist så att få se NYR på riktigt var stort och vilket stöd de har på bortaplan! Men så gäller det ju att ta seden dit man kommer så då hejade vi ju även på vårt hemmalag Carolina Hurricanes också. Nu blev det ju tillslut de som vann! Innan matchen var det Tailgating på parkeringen, vi hade ingen aning om vad detta fenomen var men fick lära oss av våra vänner som är mer rutinerade. Här är det grillning och sällskapsspel som gäller. Har man en Truck, ni vet en bil med flak så ställer man helt enkelt grillen på flaket och kör igång. Verkligen ett härligt sätt att bygga upp stämningen. 


I går lördag var det fotbollsmatch på dagen för Gurra där det tyvärr rullade in en boll i målet för de andra i sista minuten, tråkigt förlust när Gurras lag var det bättre. I går kväll var vi bjudna på Halloween fest, vilken fest! Det är svårt att förstå hur stort Halloween är när man inte är här och ser det. Självklart var man tvungen att vara utklädd, både Hillary, Trumph, Tomten, Vampyrer, Häxor, Humlor och annat var på plats. Huset var pyntat från utsidan ända in till toaletten, all in så att säga. Fantastiskt roligt och inspirerande. 


I morgon är nu äntligen dags för den riktiga Halloweendagen, baren är lediga från skolan och det blir en härligt sockerspidad dag. Vi skall åka förbi ett hus som tom har anställda skådespelare utanför och där det tydligen finns en stor bur med hängda dockor innuti.

Niklas och farfar har dragit iväg på Nascar, farfar var som en lycklig unge i en godisaffär. Detta har han sett framemot så jag hoppas det blir lyckat. Barnen har önskat att bara få vara hemma och umgås med konpisar vilket de aldrig tycker att de hinner annars. Men vi har även en fotbollsmatch i kväll för Gurra som finns på schemat. 

En reaktion på ”Vilken fullspäckad långhelg

  1. Ylva 30 oktober, 2016 / 16:47

    Fullt upp som vanligt😊Vilka underbara kort och va kul att få se😊Ha det allra bäst å kramelikram🎃☠️👻

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s