Halloween är på ingående

I en vecka har nu Fredrik haft feber och har en rejäl hosta. Det sammanträffar precis när farmor och farfar är här på besök. Så de får verkligen träffa Fredrik mycket men det är inte mycket med honom. Några dagar har vi gjort oss lite ärenden för att komma ut och se på saker men så stupar han i säng igen. I helgen blev det ingen hockey alls för honom men det blev fotboll för Gustav. En riktigt rolig match som slutade i seger, vilket firades med munkar från Donkin Dounats. En snäll förälder köpte till hela laget eftersom sonen fyllde år, så det blev dubbel firning. Vi hann också med att fynda lite på Tanger Outlet när vi ändå var i närheten. I söndags blev det en sväng till ER med Fredrik men det visade inga bakterier utan de pratade om Flu. 

När man har gäster vill man ju förstås hinna med en massa saker att göra men nu blir vi mest hemma om dagarna. I helgen som kommer hoppas vi på att alla är friska för den är fulltecknad. Farfar känner sig dock lite hängig. Men vi får hoppas att det beror på att han somnade i solen idag. Annars fixar han i trädgården och farmor tvättar. Passar utmärkt eftersom jag har två hemtentor som skall in.

Halloween är på ingående och det går inte att missa. Vi pyntar förstås också men tänker vänta tills rean efteråt och fixa lite mer till nästa år. Men här kommer i alla fall bilder från oss:
Det är ju verkligen hur roligt som helst när det finns så mycket kul att välja på. I affärerna är det julsaker som plockas fram, så nu börjar det ju klia i julfingrarna också…

2 reaktioner på ”Halloween är på ingående

  1. Ylva 26 oktober, 2016 / 06:14

    Men huu va läskigt👻👻vet inte om jag hade gått in hos er🤗🤗kramelikram å ha det allra bäst💞💞

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s