Farmor och farfar på besök

I måndags hämtade Niklas farmor och farfar från flyget. Att flyga hit fungerade jättebra för dem trots att väskorna var fula av kaffe, torrjäst, Yes diskmedel och annat som vi hade på önskelistan. Det enda missödet var att farfars väska kon bort på flyget mellan Charlotte och Greensboro vilket bara tar 20 min. Så snusdosorna var under några timmar i ett oroligt läge. Informationen sa att väskan skulle levereras hem till oss runt 20:30. När klockan var 23 orkade varken Niklas eller jag vänta längre utan gick och la oss. Men på morgonen efter stod väskan så fint utanför dörren!

Vi har gått långpromenad i området där vi bor, kollat upp biljetter till Drag Racing vilket Niklas, Björn och Gurra åker iväg till på Fredag. Den vanliga vardagslunken rullar på samtidigt som vi skall hinna med att se och uppleva så mycket som möjligt. Fredrik kom hem från skolan igår med feber och förkylning, ingen hade märkt något på honom under dagen. Men stöp i soffan när han kom hem. Lite Alvedon i kroppen så orkade han få i sig några av farmors nybakade bullar. Den åkte vi snabbt upp till skolan eftersom det var utvecklingssamtal. Nu är ju jag inte riktigt på samma våglängd som skolan. Här räknas poäng på allt som produceras och betyg efter dessa poäng. Vi använder oss av poängen för att se vad vi behöver träna mera på. Här är vi dock inte överens eftersom de anser att det istället drar nivån på klassen. Men att förvänta sig att Fredrik skulle klara lika mycket som en elev som gått här hela sitt liv är ju en omöjlighet. Han gör fantastiska framsteg och det är roligt att uppleva. 

Nu får vi se hur helgen blir, hockeyn får vi ju ställa in pga feber. Gurra har match på lördag i Burlington vilket ligger nära Tanger Outlet så ett besök där är ju förståss obligatoriskt. Nu skall jag ta med farfar på spinning på mitt träningsställe medans farmor skall vara hemma med Fredrik och provbaka spökbröd till Halliween festen nästa helg.

En reaktion på ”Farmor och farfar på besök

  1. Ylva 21 oktober, 2016 / 08:09

    Vilken tur att snusdosorna kom till rätt😊Hoppas att Fredde kryat på sig ordentligt och att bakningen blev lyckad💗Ha det allra bäst💞💞kramisar i massor

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s