En inställd helg

I förra veckan så handlade det mesta om orkanen Matthew. På Weather Channel var det live uppdateringar 24-7 väldigt intressant att följa och som svensk svårt att förstå hur oerhört fort allt går. Av och till ändrades framfärden av detta monster som han kallades. Under 2 dygn regnade det konstant och det var inte lite regn som kom men jämförbart med andra ställen… Själva vinden var inte så stark här hos oss runt 17s/M men deprimerande att sitta inne och vänta på bättre väder. Vi fick varningar om stora vattenflöden och då ger man dig inte ut i onödan. På lördag fm lämnade vi Niklas på flygplatsen eftersom han skall tillbringa veckan på Marstrand. Men eftersom det är otäckt att köra i detta väder så ville vi bara hem sen. I vanliga fall är det en del strul med flyget men i detta oväder flöt allt helt utan problem!

Gustav skulle haft fotbollsmatch både lördag och söndag men pga allt regnande ställdes detta in. Nu fick vi istället möjlighet att umgås med vänner hela helgen. Ingen kom ju någonstans 😊 På söndagen såg vi äntligen solen igen men alla gräsmattor var vattensjuka vilket innebär att de är avstängda. Så istället åkte vi med några kompisar till Sky Zone, ett land med studsmattor på väggar,golv, högt och lågt. 90 minuter senare var alla barn helt slut och svettiga men väldigt nöjda.


Nu är veckan i rullning igen. Hockey idag och Gurra fick ställa in sin träning idag eftersom jag inte hann att köra båda barnen. I morgon blir det heller igen träning för honom eftersom jag skall åka och lyssna på Obama. I detta religösa, vapen vänliga mecka som vi bor i skall det bli väldigt intressant att lyssna på honom. En fantastisk talare och spännande människa. Efter gårdagens presidentdebatt så får vi sa vad han för för frågor. Under veckan kommer Trumph till Charlotte så vi verkar bo i ett känsligt område där allas röster verkligen är viktiga. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s