Fredagsmys

Ytterligare en vecka har sprungit iväg. Som Fredrik uttryckte dig i morse, en vecka närmare att åka till Sverige. Han saknar inget särskilt men han påbörjade ett brev till klasskompisarna där han från sin lärare önskar att få material i svenska och so😀 Gurra däremot saknar sina kompisar men utöver det inte så mycket. Han verkar ha lättare att anpassa sig. I veckan fick de sina första omdömen, här får man omdömen varje månad. Grabbarna har gjort bra ifrån sig och det är glada nyheter. Kul för dem, kul för oss och det skall vi fira i helgen.

Måndagar och fredagar kommer en engelskalärare hit och hjälper barnen men grammatik, uttyck osv jättebra. Men ingen blev gladare än dem när de slapp att ha lektion idag eftersom han ställde in  igen av någon anledning… Det gjorde istället att Gurra fick extra tid att umgås med kompisarna i Sverige. Deras fredagsmys nu när vi äntligen har fått igång Xboxet:


Tur att internet finns och att kunna spela COD tillsammans betyder fredagsmys!!!! Det är inte så lång tid under dagen som barnen har möjlighet att prata med kompisarna eftersom de går länge i skolan och sen vidare till aktiviteter, så dessa stunder är guldvärda 🎊

Ikväll har Gurra fotbollsmatch och sen är helgen öppen för förslag. Här råder delade meningar om vad vi skall göra. Niklas vill cykla, Gurra och Fredde vill till nya trampolinlandet så vi får se vart det bär väg.

Jag har roat mig med att baka i veckan men tar gärna emot bra och goda tips på matbröd. Det är betydligt svårare att baka här än hemma men väldigt nödvändigt om man vill minska på sockerintaget…. Hittade också idag till Dollar Tree= dollar store. Allt kostar 1 dollar, jag hade ju hittat på Pintrest en massa roliga pyssel dekorationer till Halloween men när det bara kostar en dollar att köpa ids jag icke! Kul affär men en massa saker som kan vara bra att ha. Tex ett plastöverdrag till sängen om man kanske planerar att hälla vatten över någon så blir inte madrassen blöt. Jag hittade kuliga dörrdekorationer som vi skall ha längre fram. Tills dess får denna gulliga hänga framme:

5 reaktioner på ”Fredagsmys

  1. Paulina 1 oktober, 2016 / 07:03

    Å vad kul att läsa och så härligt med fredagsmys! Och jag är med boysen – trampolinland!! Så galet kul! 🎈👏🏻👊🏻 ang bakning: jag brukar alltid följa svenska recept och använda svensk torrjäst. Säg till om du vill ha bästa tekak-receptet 👌🏻

    Liked by 1 person

  2. Ylva 1 oktober, 2016 / 08:59

    Läser Axel att nu kan Gurra spela, ja men då har inte Axel X-box one så nu måste han önska sig det i julklapp🤔🤗härligt med lugna fredagkvällar💞💞ha det allra bäst🤗kramelikram

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s