Besök i skolan

I veckan har vi äntligen fått lite lagom väder. Svensk sommarvärme med 25-27 grader men på mornarna är det lite kallt och skönt med en tröja. Det är även ganska mörkt nu när Fredrik åker med bussen strax efter 7. 

I går var jag och åt lunch med honom. Ick skriva in mig i datorn och sedan vänta in honom när han kom till Cafeterian. Fredrik hade sin lunchlåda och jag hade med en till mig. Att ned egna lgon få se hur det går till på lunchen i USA var både intressant och skrämmande. Vilken ljudnivå! Självklart så är det ett av de få tillfällen då barnen får prata med varandra inomhus, det gör de med besked tills lamporna släcks och det kommer musik, då blir det lugnt och skönt. Fredrik och jag satt vid besökar borden medans hans klass satt längre ner. Dagens lunch för de stackars barn som köpte mat var en varmkorv med bröd, ett äpple, några små broccoli samt choklad mjölk. De flesta barnen åt dock bara sina medhavda kex som doppades i dippsås och Jelly. Fattar inte hur det är möjligt att sitta stilla och jobba med denna sockerbomb i magen. 


I morgon kommer kollegor till Niklas från Sverige på lite middag hemma, kul att få lite uppdateringar på vad som händer. Då ska barnen igen till Svenska skolan, de håller på att förbereda manus till deras filminspelning. Själv ska jag på den obligatoriska onsdags powerwalken med tjejerna. 

Niklas och jag satt också och tittade på den första debatten mellan Hillary och Trumph. Intressant, skrattretande och irriterande är de ord som nog får beskriva denna långa debatt. När de sedan dagen efter på Nyhetsmorgon går igenom vem som har sagt mest osanningar, haft mest ljud ifrån dig, mest avbrytningar eller sämsta kroppsspråket då undrar jag lite vart det konkreta i det de har pratat om tagit vägen, vad är det viktigaste i debatten? 

Vi får se ikväll om de Thunder storms som väntas in kommer. Igår när Fredrik och jag gick ut från ishallen gick vi genom ett hav av vatten. Regnet kommer verkligen i mängder när det kommer. Gurras träning blev inställd pga vädret igår, idag hinner vi i alla fall med träningen innan ovädret då kanske slår till. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s