Fast du är svensk

Fredrik kom hem idag med en sån skön lapp. Alla elever i klassen skulle skriva något positivt till en kompis. Fredrik som sedan 14 dagar tillbaka har börjat leka på rasterna med kompisar och pratar om kompisar i klassen. Fick detta underbara meddelande med sig hem:


Det är inte helt lätt att smälta in 😉 Annars kommer han hem oftast nöjd efter skolan och berättar vad han varit med om och hur många papper han gjort under dagen.

Gurra har haft en nästan träningsfri vecka. Det har gjort både honom och migränen bättre. Så att det har varit problem med bensintillgången här i östra USA har varit bra. Men igår var han iväg och vi var tidigt på plats, som han längtat och var så nöjd efteråt. När man är först på plan är det ok att köra skott på mål. När coach Ivor är på plats får man bara trixa och köra snabba passningar med varandra innan träning 👮


Niklas har i veckan kört hårt med 3 dagar då möten startat 6:00 på Volvo. Upp i ottan och stupat i säng på kvällen.  Mornarna här börjar bli mörka och igår var höstdagjämning precis som hemma. I veckan som kommer skall det bli höstgrader med 25 grader varmt, luftfuktighet på 45% och sol. Det är en höst man kan leva med… 

Själv har jag hittat ett gym under veckan som jag ännu bara provtränar på. Skall ta med mig Niklas dit eftersom han börjar tappa i vikt, inte många som tappar i vikt när man flyttar hit. Men nu behöver han bygga muskler igen så byxorna hänger uppe, tur då att jag just fixat min tenta i styrketräning. Vill han ha tips från frun tro 😚

Lite Sverige längtan har också i funnit sig under veckan. 2 månader har vi varit här idag. Det är en lång tid särskilt när saker på hemmaplan händer och vi här borta känner att vi inte kan hjälpa till eller stötta så mycket som man skulle vilja. Vi längtar och saknar er alla i familjen ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s