Amerikansk BBG

Helgen var som sagt uppbokad av idel aktiviteter. Det blev tyvärr ingen fotboll för Gurra eftersom han hade ont i halsen. En välbehövlig vila fick han istället. Så han, Fredrik och jag kunde glädja våra grannar med att få delta i Kubb. En uppskattad lek för både stora och små, våra grannar från Minnesota var väldigt imponerade av denna ”svenska sport” allt medan Niklas tog sig en riktigt lång cykeltur. 

Efter hockey och brännboll i söndags åkte vi till grann staden Winston-Salem, här hade vi team event med hockeyn. Föräldrar, barn och syskon var inbjudna hem till head coach Joe och hans familj. Himla roligt att få komma hem till dem och se hur det har det. Alla hade med dig olika saker att äta och dricka till maten så det blev en härlig buffé. Allt från mexikansk böndipp, baked beans med baccon, pecan paj, guacamole, grillad mashmallows, smors till förståss hamburgare och korv. Dricka till barnen och öl/vin/drink till de vuxna. Här har vi inte riktigt fallit in i det amerikanska. Både Niklas och jag drack vatten, även om det är tillåtet att dricka och köra är det inget vi känner att vi tänker prova. På vägen hem så var det långa köer till alla bensinmackar eftersom en pipeline med bensin har gått sönder, vilket gör att det är bensin brist här på östkusten. Det gör folk hysteriska och de hamstrar bensin som att det aldrig mer kommer att finnas.

Tänkte fylla på Volvon idag eftersom vi har träningar varje dag men den macken jag åkte till var helt tom på bensin, alla tappar var avstängda så vi blev utan. Bilen behöver jag ju inte använda på någon dag eftersom att de på grund av detta satte träningarna för Gustav som frivilliga, allt pågrund av lite bensin strul. Men detta landet klarar sig inte så länge utan så jag gissar på att allt är ordnat om någon dag! 

Det väldigt positiva med detta var att Gurra får några dagar helt utan att han måste iväg efter skolan. Han har haft en hel del huvudvärk och migrän den sista tiden. Mycket för att han är dålig på att dricka i vanliga fall och i luftfuktighet på 80-90% gör det inte bättre. Det är riktigt tuffa träningar ibland på fotbollsplanen i stekande sol +30grader och med denna luftfuktighet. Ibland känns det som att man andas via ett sugrör bara när man går till brevlådan. Så det är klart att man behöver fylla på vätska ofta och mycket. 

Vi har bokat boende till Florida i jul. Skall bli så kul att åka bil ner, ja kanske inte just bilresan men allt runt i kring! Äntligen får jag komma till Savannah också för där skall vi mellanlanda på resan. Att sträck köra är inget vi är sugna på. Men med bra hjälp från alla beresta vänner och rekommendationer har vi hittat bra boende. Eftersom det är extremt mycket folk som vill vara i Florida i jul behöver vi boka allt som skall upplevas, så vi har några bokningar till att göra. Men det skall nog ordna sig. Vi har ju i alla fall tak över huvudet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s