Träningsavgifter

Ytterligare en vecka har sprungit i väg och kvällarna är uppbokade av aktiviteter. I onsdags var barnen på svenska skolan på kvällen. Ett tillfälle att träffa andra svenska barn och att få både läsa och skriva på svenska. Trodde kanske att Gurra skulle känna att han ville vara hemma eftersom det är hans enda lediga kväll men han gillade det och det är bra. De skall jobba med 1500-talet och det avslutas med att de skall göra en film i jul. Roligt när barn mellan 6-13 år kan jobba i hop med samma projekt. 

Annars är det ungefär samma pussel som hemma, vem kör till träning, vilken tid skall man äta och kan alla äta middag samtidigt? Stora skillnaden här är att man inte kan turas om att köra till träningar med andra, inga gruppchattar i messenger för att få ihop logistiken med andrafamiljer. Saknar våra konversationer handbollsmammor 😀

I butikerna har det dykt upp halloween dekorationer i mängder. Oj, vad man kan hitta på med lyktor, uppblåsbara häxor, dockor och allt man kan tänka sig. Jag vet ännu inte hur det går till på gatan men har hört talas om ett party vi får se vad det blir. Antar att vi snart måste ta tag i detta med pyntning, lite amerikanska måste vi ju ändå bli 🎃

I veckan har vi också betalat för Fredriks hockey, alltså vi visste ju att det var dyrt men 1600kr/månad! Då är ju fotbollen billig med bara en dryg tusenlapp/månad😉 sen tillkommer avgifter för matcher och kläder. Men vad gör man inte, klart de skall träna! De tycker att det är väldigt roligt också. Gurra älskar sin träning eftersom de håller på mycket med teknikövningar, snabba, korta passningar och dribblingar. Det är mycket bollteknik hela tiden. Fredrik längtar efter sina pass han också, skridskoteknik på ena passetvilket han verkligen behöver. 

I kväll blir det pizza i grannpoolen, mumsigt och mysigt. I morgon blir en lugn dag, Gurra har ont i halsen och får stå över matchen. Så inga planer alls, vilket är första dagen hittills! Söndag kommer att ångans åt Brännboll med svenska skolan och team event med BBQ i laget. Vi skulle ha med oss snacks, dricka till barnen och adult brewery 🙂

Ha en skön helg vänner!

En reaktion på ”Träningsavgifter

  1. Terese 17 september, 2016 / 09:35

    Ja, det är härligt att kunna hjälpas åt, vi saknar dig också Renee! ❤️

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s