Folkfestival och underbara tomater

I helgen har vi fått njuta av sällskap av Paulina och Remko. De äldre modellerna av killar har cyklat MTB under morgontimmarna så ingen sovmorgon här inte för dem. 

I går hade vi tänkt att åka till en pool och bada eftersom de redan har stängt vår i området, synd eftersom det fortsatt är över 35 grader på dagarna! Men alla öppna kommunala pooler har stängt för i år så istället åkte vi iväg till Farmes market. En utomhus marknad för blommor, grönsaker, örter, vin osv. Väldigt roligt att gå omkring där. Niklas handlade lokalt vin och tomater. Dessa tomater visade sig på kvällen vara helt fantastiskt underbara. Paulinas kommenatar – de godaste tomaterna jag någonsin ätit!


Vi åkte sedan vidare till en festival inne i Greensboro. Massor av musik, mat och annat kul. Bland annat ett väldigt spännande bord med saker från Greensboro science center. Här fick vi känna på ormskinn från en Rattelsnake och ömsningen från en tarantella. Vi kommer definitivt att åka till dem på en utflykt. 

Bbq på kvällarna och i dag startade Fredriks hockeyträning. Han kände sig taggade med en annan ny svensk kille i laget och en tränare som pratar svenska. Just nu är det hårdkörning på skridskoteknik, gissar att det kommer att kännas i benen! 

Tyvärr är helgen slut och våra gäster måste åka tillbaka till NY och jobba. Men vi ses ju snart igen när de kommer till Thanksgiving!!!!

En reaktion på ”Folkfestival och underbara tomater

  1. Paulina 11 september, 2016 / 16:36

    Har varit så mysigt o kul, tur att november snart är här!! 👏🏻 😍 och tomaterna =😋🤗🍅

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s