Vilket flow

Eftersom veckan är kortvecka för oss blev veckan mer intensiv än vanligt. Jag hann inte ens med power walken med tjejerna igår. Paulina kom till Raleigh med flyget från New York och skall vara några dagar hos oss vilket är så roligt. Så handling städning och gräsmattan behövdes fixad innan dess. Denna vecka har äntligen bussarna till skolan funkat vilket är toppen.

Imorse drog jag och Paulina iväg till bibblan för att jag skulle hämta en bok men det var väldigt tomt på parkeringen när vi kom fram och det visade sig vara stängt till kl9! Så snabbt hem igen så Niklas fick bilen han hade tid för körkortet idag. Såklart gick det som en dans för honom, härligt! 

Paulina och jag hade fika med Ylva via messenger 😃 hon satt i Grums och vi här, det var toppenmysigt! Det blev lite tid för jobb och plugg efteråt till telefonen plingade till och vi blev bjudna på nästa fika hos en vän längre upp på gatan. Ny mysig fika och kul att få visa Paulina våra kompisar. Sen var vi tvungna att göra lite nytta!

När Fredrik kom hem stod läxläsning på schemat och att påbörja hans extrement. Det är lite skrivning kvar men annars gick det bra. När Gurra kom hem var rutinen det samma, dock lite svårare att hjälpa honom med hans matteläxa. Där behöver Niklas och jag sätta oss in i deras uträknesätt! Jag fick mina böcker till kurser på posten.


Fotbollsträning var nästa punkt och vi släppte av Niklas på Ford. Äntligen var det tid för Mustangen. Lyckan är total: körkort och bil på samma dag. I morgon får han hämta ut din pärla 


Gurra fick migrän på vägen hem från träningen. Vilket innebar att han kräktes och gick och la sig när han kom hem lilla gubben 🙁 hoppas han känner sig piggare i morgon. 

2 reaktioner på ”Vilket flow

  1. Paulina 9 september, 2016 / 03:27

    Så kul att vara här!! 🎈😀💃🏼

    Liked by 1 person

  2. Ylva 9 september, 2016 / 07:38

    Snygg bil🏎så mysigt med fikat☕️🍪krya-kram till Gurra🤗ha det allra bäst💞💞

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s