Gas eller gas…

Igår skulle vi ge oss iväg och cykla MTb, äntligen! Det dök upp ett litet problem, vi hade inte med oss det lilla verktyget man skruvar fast tackräcket på bilen… Lite letande bland grannar och vänner men tyvärr ingen som kunde hjälpa till. Så Niklas begav sig iväg tilk NAPA som är typ Mekonomen men inte heller de kunde hjälpa oss. Klockan går och det närmar sig lunch. Äntligen får Niklas napp på Volvo, affären man kan lita på 😃 kosta vad det kosta vill vi behöver en sån mackapär. Efter lunch fick vi då äntligen åka. Valde då den närmaste trael från oss som ligger i Kernsville ca 15 min i bil från oss. Underbar tät regnskogsliknande stig. Luftfuktigheten var enorm och temperaturen låg på drygt 37 grader. Fantastisk slingrande stig, tankarna när man sätter ner fötterna är enbart = var är ormen? Varken såg eller hörde några ormar men säkert fanns de där. Det dröjer nog ändå inte länge för än vi är tillbaka där och cyklar igen.

På kvällen var vi inbjudna på grillkväll tillsammans med flera andra familjer. Strax innan det var dags att åka gick det ut varningar på tv, radio och telefoner att det var höga vattenflöden. Jo tack, allt fullständigt flöt omkring över allt. Åska och regn gjorde att festen flyttades någon timma bakåt, för lika snabbt som vädret kom slog det om till en härlig sommarkväll. Att sitta ute efter kl 00 i kortärmat i augusti är underbart!

Idag skulle vi fixa gasol till vår grill vi beställde via nätet för några veckor sedan. Nu visade det sig att vi har köpt en gasolgrill för Naturell gas!!! Va! Finns det ens! Jo så den kan bara kopplad in till husets gasledning. Så nu behöver jag åka till affären den kom ifrån köpa en grill för propangas, få den levererad hem och att de tar med sig den andra tillbaka 😅 kul med grill!!!! Vi som skulle grilla ikväll när Niklas jobbarkompis från E-Tuna var här på middag. 

Idag var det också dags för gatans årliga fotografi. Alla barn på gatan fotas för att sedan kunna jämföra hur mycket de växer från år till år. Här är årets godingar på Plum River Cove.


Nu är det också sista kvällen på sommarlovet. Det är nervösa och pirriga barn och vuxna i huset. Papper, pennor, block, baby wipes, kleneex, pärmar, gympakläder och matväskorna för i morgon är redo. Nu skall vi bara få lite sömn i oss och hålla tummarna för en bra skolstart. Bussen för Fredrik går 7:05 och för Gustav 8:10 🚌

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s