En dag full av ärenden

Niklas hade även denna dag tidiga morgon möten. Idag var det mötesstart kl 6:00. Skönt att han kan ta dessa hemifrån. Körde honom till jobbet sen eftersom vi behövde bilen idag. 

Vi hade kl 10 möte på Gurras skola. Där fick vi och några andra elever rundtur, schema och så fick vi träffa lärare. Han kommer att ha samma schema varje dag ända fram till sommarlovet. Skolan är stor med många elever men med en bra planering. Så nu känner sig Gustav trygg med hur han skall göra när han kommer till skolan, lektionssalar och att varje dag avslutas med PE kan det bli bättre 😃

Efter detta skulle vi leta upp biblioteket på universitetet i High Point. Hittade en parkeringsplats på en kyrka bredvid så gick vi resten. En vakt i kuren på väg in berättade att bibblan låg i en annan del av universitet men vi kunde gärna åka med bussen som gick emellan. Jag och barnen hoppade in tillsammans med de andra 20 åringarna som var studenter… Vi kom fram och blev hänvisade en ny buss. Denna var framkörd enbart för oss 😊 nu fick i enskild framkörning ända till bibblan. Vilket otroligt fint universitet med relaxparker, utomhuspool, basket och wollybollplan, innomhusgym och så många fina fontäner som till Gustavs stora glädje var fulla av Pokestops 👍boken till en av mina kurser jag skall läsa fanns på bibblan men eftersom jag inte är student fick jag inte låna. Jag hänvisades till public library, så det var bara att ta bussen tillbaka och en ny rutt på GPSen och leta upp nästa ställe. 


Vi hittade rätt och fixade bibliotekskort. Nu är det så fint att själva biblioteket hade inte boken men de kan beställa den från universitetet🤔🤔🤔🤔 ja nu är den i alla fall beställd, några böcker behöver jag dock köpa från Sverige det får bli nästa veckas jobb. Vi hade fler uppdrag, banken för att fixa så att hyran blir automatiskt dragen från kontot, lite handling och sedan snabbt hem och kastade i oss lite Yoggi och macka. Gurra hade fotbollsträning igen och idag hade de teknikövningar medan vi föräldrar hade möte. 

En reaktion på ”En dag full av ärenden

  1. Ylva 24 augusti, 2016 / 09:22

    Se det positivt🤗ni fick se många vackra, nya ställen som ni hade fått se om ni åkt till det första biblioteket😘ha det allra bäst💞💞

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s