Gurras födelsedag

I lördags morse var det tidig uppstigning kl 5:45 vilket vi inte är vana vid längre. Upp och äta gröt och göra äggmackor till fotbollen. Samling i Huntersville kl8:30 vid planen. Skönt med GPS, hur skulle vi klara oss annars. Vi var ute i god tid ifall det var problem på vägen så vi hade gott om tid att äta när vi kom fram. Gurra var nervös och hade svårt att gå ner något men tvingade ner en halv macka i alla fall. Ett nytt lag där nästan igen i laget har spelat med varandra tidigare, 11 manna plan och nya positioner. Det blev tufft motstånd redan från början. Grabbarna har spelat bra men tyvärr bara idel förluster. Två matcher på lördag och en på söndagen. De flesta i laget bodde i alla fall kvar över natten vilket gjorde att vi alla hängde på hotellet och alla killarna kunde leka i poolen tillsammans. Det hade varit rätt kul om laget tillsammans hade varit ute och käkat men det verkar inte vara riktigt så här. 


Upp lika tidigt idag söndag för att fira Gurra. Sjunga, hurra och presentutdelning. Han blev så glad för sina presenter 😃 Frukost på hotell i USA är kanske inte det nyttigaste. Flingor och mjölk blev det för Gurras del, gröt för min egen men det hade inte gjort något om den hade varit kokad lite till. Fredrik var nöjd med våffla och flingor. Lite samtal hem till Sverige för att även fira kusin Axel som också fyller 12 år idag! Eftersom vi bara hade en match idag med start 8:00 så blev hela dagen fri. En snabb tur till Ikea för att inhandla lite svenska godsaker 💸😃

Väl hemma igen kunde Gurra njuta av att få spela Minecraft med Axel i Sverige, Niklas fick äntligen ordning på trainern så nu blir det cykling för honom igen, en tur till poolen och sen middag på kvällen. Valfri middagsställe blev Buffalo Wings. Gott och flottigt, helt i Gurras stil:


Coach Wade har ju också sagt att han behöver mycket hamburgare så han får lite mer kött på benen 😂 När vi kom hem  tog Gurra och jag en promenad på Pokemon jakt i området. Bra sätt att utforska nya kvarter. Fantastiskt fint vi bor med dammar av regnvatten där djuren frodas och skogen ligger tät, låter och känns som regnskog. På många ställen finns stora spindelväv runt grenar. Dessa finns på massor av ställen och vi trodde först det var spindlar. Men vi har nu fått veta att det är hundratals larver som spinner dessa så grenarna dör:


Alltså det är så mycket nytt att lära sig och det känns lite läskigt att sätta ner fötterna eller släppa fram nyfikna barn när man inte vet vad man väntar sig. Under promenaden träffade vi också en 90årig dam som berättade att hon bodde själv i sitt hus och hur hon träffade sin man som sedan var med i 2:à världskriget i både Japan och Hawaii. Hon hade så mycket spännande att berätta, fantastiskt att bara stöta på sådär 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s