Vi är så nöjda med vår frisör Jessie. Det var dock ett litet företag att ta sig dit. Vägbyggen gjorde att GPSen inte riktigt visade rätt väg och vi hamnade på motorvägen… Jo jag sa några väl valda ord 😡😡😡😡 och Gurra fick hjälpa mig att ringa upp Salongen så jag kunde meddela att vi blev sena. Men en sån gullig tjej, absolut vi kommer tillbaka. Nu har vi klippt bort the dead ends.


Vår trädgård lever sitt egna liv. Gräsmattan är full av ogräs, rabatterna är på vissa ställen igen växta och uppfarten har inte varit rätt nivå på. Men idag när vädret var lite mindre fuktigt och lite mer moln passade Gurra och jag på att rensa. Vi träffade på både groda, spindlar och växter med taggar. Men nu är det snyggt och grannarna slipper skämmas. Man kan åka på tillsägelse om man inte har rätt nivå eller tom få böter, så här gäller att jobba. Vi behöver dock få hjälp av en firma längre fram på hösten och ordna till gräset. Det saknas både jord och gräs på sina ställen. 

Gurra och Fredde har också fått tavlor uppsatta på sina rum och äntligen fick de efterlängtade pannkakor. Vi har tyvärr inte hittat nån bra sirap till dessa läckerheter. Det måste nog importeras från Sverige. Men vi hittade Mariekex när vi gick och letade efter sirapen 😃


I helgen bär det av på Soccer tournamentet och att fira Gurra som fyller 12 år! Niklas har fått mail på att bilen (Volvon) levereras på måndag och pappren från Gurras skola är inskickade. Några saker börjar falla på sin plats. 

2 reaktioner på ”

  1. Ylva 20 augusti, 2016 / 09:17

    Snygga frisyrer och man ser ju verkligen att Fredde är nyklippt😉klart att pannkakorna blev goda, med support från Sweden🤗lycka till på soccergame Gurra💕ha det allra bäst💖💕kramisar

    Gilla

  2. Paulina 20 augusti, 2016 / 12:05

    Grattis Gurra!! o lycka till! 🎈🎈🎈⚽️

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s