Nya vänner

Det blev inte mycket gjort här hemma idag. Lite dålig på detta med hemmafruetiet 😉 en sväng till poolen på fm vilket gjorde att vi sprang på nya vänner! Hör man svenska så måste man ju reka, så där fick vi 4 nya barn att leka med och två nya mammor att umgås med. Kan det bli bättre! Det blev fotboll alla tillsammans efter lunch och att se tjejerna slå ut Brasilien i fotboll.  

Gurra hade öppet hus på sin skola idag. Kul att fp komma in och titta. Tyvärr har vi ju inte fått hälopappret från Gurras förra skola ännu vilket gjorde att han inte stod med i några listor och inte kunde få veta vilken lärare eller klass. Gissa om jag skickade ytterligare ett litet mail till dem 😡, utan detta får han inte starta. Freddes har redan kommit, så där är vi check! 

Vi har faktiskt gjort någon nyttighet också idag. Vi har bokat tid till frisör tills på torsdag, nu får vi hålla tummarna för att vi blir nöjda. Sen har vi varit på Wallmart och handlat lunchväskor till killarna. Det var en djungel att hitta rätt grejer, är glad att via Messenger få hjälp av de nya vännerna som kan reda ut många frågetecken. Nu saknar vi bara vattenflaskor men vi får hålla utkik efter detta. Kläder till Gurras fotboll är beställda så nu är jag nästan ruinerad, men vad gör väl det 🤗 Niklas tog sig en sväng på rullskidor när vi var och handlade, undra hur många som kollade in honom i området 👀 😃 skall ut nån dag själv på mina. 

I morron är det fika hos oss för gänget vi träffade i poolen och ytterligare en familj som vi träffat på fotbollsträningen. Så kul, undrar om jag hinner göra nått hemma i morgon, det är ju fullt upp på det sociala planet just nu 😂

2 reaktioner på ”Nya vänner

  1. Satu 19 augusti, 2016 / 07:01

    Ser fram emot att träffa er när ni dyker upp i Sverige igen. Kram till er alla. Satu

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s