Träningsdags

Nu har Gustav fått sitt lag och ingår nu mer i GUSA 04 Navy. Under de sista dagarna har mailen bara ramlat in med info om träningar, lagsidor,avgifter, klädbeställning, medicinskt intyg, födelsebevis och Gud vet vad! Jag blir helt tokigt på alla dessa papper. Inte bara att vi ska betala, så ska man ju helst donera vid alla tillfällen också 💸 Till helgen när vi ska på första tournamentet så får vi låna lite kläder från förra säsongen och då kör vi röda Guif shorts 👍 

Hemma börjar det se ut som ett hem och det faller på plats, saknar nu en dammsugare och ett strykjärn, det gör ju mitt jobb som hemmafru lite lättare 😉 vilket ännu känns ganska bra faktiskt. Bara skolan börjar så vill Andrea som bor liten bit ifrån att jag hänger med henne på crossfit som hon tränar och tävlar i, så klart jag ska följa med!!!

Har förresten fått inbjudan till ”symöte” eller mat och vingrupp. Mysigt, väntar redan på första tillfället. Middag med ett gäng svenskar nästa helg och så har vi ju två födelsedagsbarn de närmaste dagarna. Att starta upp ett nytt liv i ett nytt land är helt otroligt dyrt! Hade verkligen inte fattat detta innan, lite i taget får vi inhandla men vissa saker behövs ju pronto. Igår var vi på Costco, en affär jag hört så mycket bra om. Har allt till bra pris. Super bra kött, fisk, frukt, bröd osv. Barnen gick runt och provade mat som de bjöd på, de var hel nöjda. Niklas mindre nöjd, inte kul att handla tycker han. Vi hade egentligen tänkt titta på bil men affären var stängd 😔 Så alla som kommer till oss och hälsar på skall få  åka med till Costco 👍

I morgon är det öppethus på Gurras skola, får vi veta vilka klasskompisar, ämnen, lärare och schema. Spännande men pirrigt! Här kommer en bild på träning för pojkar 03-04 Classic, syns inte så bra men många grabbar är det. Tjejerna tränar på planerna bakom.

​​

2 reaktioner på ”Träningsdags

  1. Ylva 16 augusti, 2016 / 07:19

    Det där med att sakna dammsugare och strykjärn låter bra😊👍🏼tror jag ska sakna mina med ett tag😘ha det allra bäst💖💖

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s