Inflyttade

Många dagar sen vi hunnit med att blogga. Allt är bra med oss! I lägenheten vi bodde i har vi barken haft tv eller internet sen förra helgen då åskan slog ner. Vilket gjort att vi bara haft wi-fi i poolen eller i någon affär. Eftersom barnen och jag har varit i huset hela dagarna och städat så har det inte hunnit bli någon badning i poolen. 

Gustav har under 4 tillfällen varit på fotbollsträning för att se vart han skall spela. Det är 3 mil till träningen och det innebär att hela familjen måste åka med eftersom vi ännu bara har en bil och vi hämtar upp Niklas påvägen till träningen. Detta gör att Niklas under veckan har fått sin middag i baksätet på bilen påväg till Gurras träning 😅 logistik på hög nivå. Sista tryouten på måndag sen får vi se i vilket lag Fam skall spela, gärna lite närmare hem…

I går kom alla våra saker och på 3 timmar var allt inburet! Grymma killar som gjorde detta i 30 gradig värme. Sen var det min tur att jobba. Grabbarna försvann till pojkar på gatan som visade dem runt och de hamnade framför ett tv- spel hos en familj. Så himla glad att det hittills har funkat så bra för dem. Det ringer på dörren och någon vill cykla, spela boll eller gå till poolen. Härliga grannar sim verkar glada att vi kommit. Grannen snett över håller på att flytta, vilket är jättesynd. Ikväll blir det poolbad med henne och alla barn. I deras hus flyttar en svenska familj in om några veckor, vilken tillfällighet 😀

Vi trivs och det händer saker hela tiden. Niklas har massor på jobbet vilket gör att det blir extra skönt nu att få komna hem. Att få ha sina egna möbler betyder verkligen allt. Killarna verkligen har saknat sina saker, så även vi!

I vanliga fall hade det varit Cykelvasan i helgen, just nu känns det väldigt avlägset men lycka till nu alla som skall köra. Här kommer lite bilder av vårt nya hem, rörigt men vårat :


7 reaktioner på ”Inflyttade

 1. Ylva 13 augusti, 2016 / 08:07

  Åh vad jag blir glad över att höra från er😘det har varit såååå tyst💕och ännu gladare blir jag av att höra att grabbarna har det så bra💕💕ja även ni förstås💕💕nästan så att jag vill ringa med en gång☎️men jag får sinna mig eftersom klockan bara är 2 på natten hos er😘ha det allra bäst så hörs vi ikväll💕💕🌞🌞

  Liked by 1 person

 2. Marianne 13 augusti, 2016 / 08:09

  Det var verkligen roligt och skönt att höra från er och allt är bra. ❤️❤️❤️❤️

  Liked by 1 person

 3. Therese Selli 13 augusti, 2016 / 08:33

  Det är så roligt att följa er 🙂 kram på er alla.

  Gilla

 4. Sofia 13 augusti, 2016 / 10:17

  Roligt att killarna har det bra och fått nya kamrater!😊💕 Skönt att ni är på plats och att ni fått era saker till erat nya hem, förstår att det känns bra med ”sina egna” saker! Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s