En trasig glasskål

Är allt vi har hittat som är trasigt, visst alla kartonger är inte upplockade men de flesta. På en flytt av ett helt hus 6 veckor i en container på Atlanten är det helt otroligt med bara en skål. Efter ytterligare en dag med uppackning, skruvning av soffor osv blir det nu en öl och lite chips innan tacomiddag. Sen tar vi en sväng till poolen, idag tar vi Niklas med oss. Han satt med grannen igår och drack gräsmatteklippningsöl 🍺 på vår uteplats, grodor och syrsor spelade som en tropikkör vilket ljud!

Grabbarna har spelat COD hos en kompis på gatan, vårt spelrum behöver vi ta tag i för att få det i ordning så de kan spela här. Eftersom tv är levererad och inkopplad är det äntligen OS på tv, Sociala familjen umgås i nya soffan 😂


En reaktion på ”En trasig glasskål

  1. Ylva 14 augusti, 2016 / 06:26

    Snygg soffa🤗å självklart måste det göras ett spelrum 🕹🖥📽ha det allra bäst😘

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s