Strömlöst

Det var ett förfärligt åskväder över oss natt till söndag. Vi vaknade av att blixten nästan rullade i rummet och strax efteråt kom ett pistolskott precis utanför huset. Otäckt och vi blev både rädda och skakade. På morgonen var halva lägenheten utslagen från el och ännu har vi varken tv eller internet. Så vi får hänga i poolområdet när vi skall surfa. 

Igår var vi runt och tittade på gräsklippare och grill. Så detta har vi nu beställt och kommer hem med transport.

I dag åkte killarna och jag till Stapels för att inhandla listan vi fått från skolan med saker. Papper, sudd, pennor och allt annat som skall finnas under året. Tycker vi köpte hela affären, det kommer att räcka i flera år framåt! Sen var vi bjudna på lunch hemma hos Fam Oom i Jamestown, ni bor så fint och killarna vi nu också ha en egen biosalong hemma! God lunch, härligt sällskap och gott svenskt kaffe 👍 tack också för en massa bra tips! 

En sväng hem till huset för att vänta in gräsklipparen, passade på att börja städa, tror faktiskt inte att familjen innan städade särskilt bra och nu har vi fått bort endel kritstreck från dörrarna 😀 Gurra stack iväg på fotbollsträning och Niklas passade på att köra cykel undertiden. Fredde och jag tog oss en liten promenad och hittade på eget äventyr. Ikväll blir det gymmet igen för att heja fram Sara Sjöström till kanske ett nytt guld 🏅

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s