En liten bit av Sverige

Lördag och äntligen fick Niklas äta frukost med oss andra. Gurra hade beställt baked beens men den sorten jag hittat var inte riktigt bra, får leta vidare. Annars blev det också amerikanska våfflor till grabbarna eftersom det är lördag. En tur till Charlotte och IKEA, kul att komma in i en liten bit av Sverige. Men en lite fräschare sverigeflagga hade inte gjort nått. Herre Gud så vi handlade, ni gäster som kommer till oss kommer att sova som prinsessor 👑 lunch med självklara valet köttbullar:


På tisdag levereras våra saker hem till oss. Jag tror vi hade minst 5 vagnar att dra soffor och annat på. Kryssandes fram genom gångar och människor är vi glada att barnen var så bra hjälpredor. Att gå på IKEA med Niklas i vanliga fall innebär att man får ta ett djupt andetag och snabba sig igenom innan han har tröttnat och är irriterad. Idag tillbringade vi en heldag där utan skilsmässa och bara ett tillfälle där djupandning behövdes 😃 Fatta att vi då kom ut med detta kaos av saker, allt är vårt:


Sen fick han sig ett riktigt rejält träningspass på cykeln i gymmet och en öl efter, så var han tillbaka på gott humör igen 😉

Middag intogs på ”Oliven” som vi kallar det, eller Olive Garden. En riktigt bra Italiensk resturang som vi idag kunde gå till och båda kunde ta ett glas vin. Men idag har jag ätit en av de bästa rätterna i mitt liv. Detta ställe är ett måste när du kommer farmor! Proppmätt och nöjda gick vi hem och såg Sara Sjöström sätta olympiskt rekord på fjäril i semin, väntar till i morgon när det blir final!!!!!

9 reaktioner på ”En liten bit av Sverige

 1. Åse 7 augusti, 2016 / 08:39

  Vilken välfylld dag! Lite att skruva ihop blir det också! Hoppas att det ligger en skruvdragare i containern från Sverige! Du har många härliga dagar framför dig att fixa ordning ert nya hem!
  Kram

  Liked by 1 person

 2. Ylva 7 augusti, 2016 / 09:18

  Men kära nån😄har ni tömt Ikea🤗

  Liked by 1 person

 3. Jennie 7 augusti, 2016 / 10:49

  Härligt att följa er! Ni kommer att få det toppen! Stor kram, familjen Widlund.

  Liked by 1 person

 4. Karin Lundell 7 augusti, 2016 / 17:01

  Haha det ser ut som när jag var ensam till IKEA och köpte en hel trädgårdsmöbel. Många vagnar…!

  Liked by 1 person

 5. Paulina 7 augusti, 2016 / 22:04

  Gött – båda säng och restaurang klirrat. Big like på den 🤗😉

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s