Soccer trayout

Första mötet vi hade idag var att skriva in barnen på deras skolor och det gick ju fint. Alla papper är nu inlämnade utom 1 som vi väntar på från vårdcentralen hemma, men även detta är på G!

Sen hade vi nästa möte åter igen på socialkontoret. En himla blandning av människor på samma ställe. Vi klev in i en stor lokal med stolar utställda på rad. En pistolbeklädd Securitasvakt tog emot oss och vi fick ett nummer. I 2 timmar satt vi och väntade på att vårt nummer skulle ropas upp. Kändes lite som när vi satt på ambassaden och väntade. Som tur var hade killarna sina Ipads med 😅 sen var det äntligen vår tur. En trevlig kvinna skulle hjälpa fam Moerkberg, ja nu var det ju detta med efternamnet igen! Struligt värre och det var på G att vi var tvungna att söka upp ett immigration Office för att göra om våra papper som gjordes när vi kom in i USA, vart detta hade funnits vet vi inte men inte här i Greensboro. Men  hon kunde lösa detta mirakel och jag höll krampaktigt mina tummar för att allt skulle funka. För Niklas är nu allt i sin ordning däremot måste mina papper gå vidare till någon chef, detta eftersom vi i Sverige inte har något speciellt bröllopsbevis utan att detta bara registreras sedan på folkbokföringen, detta är inte enl USA reglerna! Men vi tror ändå att det skall ordna sig och våra kort kommer med posten i nästa vecka.

Idag var det även dags för Gurra att köra tryout med Greensboro United. I Greensborosportplex kördes footsal som  killarna och tjejerna har kört under 8 veckor, här kliver Gurra in och skall försöka ta sig in. Vi hade ju förberett oss för fotboll utomhus så Gurra kommer ju i dobbskor, vilket gjorde att han fick köra uppvärmning i strumpor. Sen hade de superfina inomhus gräsplaner i denna byggnad för footsal. Så nu vet vi att han har en plats, han körde på i 2 timmar och en kvart helt slut men vilken insatts ✌️ i nästa vecka har de soccercamp där man blir uttagen till vilken nivå man passar för. Den är uppdelad i select och Classic men vi tror att select kan bli bra med tanke på att skolan och språket är nytt och vi behöver tid för läxor. Det innebär också att det blir max en timmas restid för matcher. Trött, slut och hungrig kommer han hem och vill bara sova. Kul att se hans kämparglöd, småpratandes med de andra killarna. Många ledare på varje gäng med ungdomar med coach Wade, boys Classic director of coaching i spetsen. Kul att se hur det går till på andra ställen.

En reaktion på ”Soccer trayout

  1. Ylva 5 augusti, 2016 / 06:26

    Heja Gurra👏🏼👏🏼👏🏼du är en sån kämpe. Absolut alldeles extra bäst🤗ja men du är allt allra bäst du med Fredde🤗

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s