Nyckeln

Eftersom dagen började i moln passade vi på att köra lite fotbollstennis på tennisbanan. Tack Stefan Magnusson för att du inspirerade oss i sommar på denna perfekta trixövning. Svettigt värre trots moln men helt överkomligt utan solen. Gurra har fått tid att köra tryout med Greensboro United och nu ligger vi back i träningen så nu måste vi hård köra. Eftersom fotbollsskor, benskydd och strumpor fortsatt finns på Atlanten så blir det till att köpa nya. Vi kan ju inte komma i kortstrumpor och springskor! Vi vet ju inte riktigt på vilken nivå de spelar på i select lever men Gurra kör sitt bästa såklart, sen är det bara att hålla tummarna för att det går bra och att han inte är för nervös.

Sen har vi fått nycklarna till huset och kortet till poolen 👏 kul och spännande. Vi mötte upp vår agent Betty som gjorde rundvandringen med oss eftersom familjen som äger huset redan har flyttat från stan. En överraskning var verkligen att det fanns ett sovrum till i huset. Det hade vi alla missat när vi var där sist. Det innebär ju att det finns både gästrum och ett eget träningsrum. Jippi, trainern får ett eget rum. När grabbarna skulle välja sovrum så valde de inte samma rum, helt ofattbart utan bråk och syskonkärlek. Detta gick ju som en dans, alla nöjda och glada! Nu väntar vi bara på att vi skall få veta när containern med alla våra saker kommer. Lite info också när bilen tänker dyka upp. Men det går ingen nöd på oss i denna snygga kärra:


4 reaktioner på ”Nyckeln

 1. Paulina 2 augusti, 2016 / 01:14

  Har Niklas valt kärra? 😉 Cool! och grymt med ett extra ”sovrum” hehe

  Gilla

  • Teammorkberg flyttar till USA 2 augusti, 2016 / 01:26

   Nej, detta är bara en hyrbil vi har tills Volvon kommer… Han vill själv köra en Mustang men vilken motor är inte klart ännu. Det diskuterar vi vidare 😉

   Gilla

 2. Ylva 2 augusti, 2016 / 08:46

  Det låter som att ni har det väldigt bra och det känns så skönt🤗heja Gurra✊🏻vi håller tummarna. Ett extra rum låter bra tycker Axel, han kanske kommer om det ska serveras pannkakor till frukost🤔😆ha det allra bäst😘

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s