Fantastisk semester

Vi skippade den dåliga frukosten, checkade ut och drog ner till havet igen. Påvägen ner tog vi en macka och kaffe/juice för att få något i magen. Ytterligare några sköna timmar på stranden med surfing. Det blåste mer idag så vi hängde i vågorna och fick se delfiner även idag. 

Sen hade vi den långa tråkiga vägen hem. I40 direkt från stranden vilket sedan i princip raksträcka i 3 timmar hem! Inte kul att åka bil i USA. Visst det går snabbt men inte särskilt mycket att se på, inte denna sträckan i alla fall. Vi körde in på en out let strax innan Greensboro eftersom Niklas behövde nya skor och där finns Johnston &Murphy. Väldigt snygga skor så både jag och Niklas hittade några riktigt bra. Ett par kommer hem på posten åt mig då de inte hade min storlek hemma. 

Väl hemma var vi tvungna att handla också. Hatar att handla på kvällen när vi rest långt, hungriga, trötta och bara vill hem. Men ingen mat= ingen middag/frukost. 

En riktigt rolig helg med många minnen, kan gärna tänka mig att åka tillbaka till Wrightsville beach igen. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s