Wilmington

Det var fruktansvärt mycket trafik på vägen ner till kusten. Resan tog drygt 3 timmar att åka. Väl här nere hittade vi till hotellet som kanske inte tillhör det bästa vi har bott på men helt ok. Glada miner och visa inte vad vi tänker till barnen då blir det mycket bättre 😃 men vi ska ju bara sova här. 

Vi åkte ganska raskt ner till city och området Down Town. Ett gammalt område med stora hus omkring. Men även med gränder och många hus med potential på renovering. På sommaren verkar stan leva upp till en riktig sommarpärla. Atlanten kommer in  som en flodremsa. 

Vi åt gott på ett riktigt Marty Graa inspirerat ställe.


Efter lite vandring på strandpromenaden hamnade vi på Fat Tonys Italien Pub, trevligt och god öl enl Niklas 🍺🍺🍺 sen var det dags att köra Dodgen hem till hotellet, hoppas nu att vi får lite sömn, det är en ganska stor väg i närheten. Känns som att bilarna kör igenom sovrummet 😉 kanske är de påväg till Hooters som ligger nästan tvärs över vägen!

2 reaktioner på ”Wilmington

  1. Åse 30 juli, 2016 / 11:18

    Spännande att se nya platser. Dåliga hotell blir roligare historier sedan så samla du på dem!! Kram!!

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s