Presidenkonvent och väder

Eftersom vädret är mindre varmt på förmiddagen brukar det vara vid poolen vi hänger fram till lunch. De andra barnen som bor i området är på summer camp eftersom deras föräldrar inte har så mycket semester, vilket gör att vi har poolen för oss själva. 

På tvn idag pratade de om att det inte har varit så här varmt under så lång tid sen 1911. Så det är nog inte bara vi som känner att det inte gör något om det minskar lite på värmen. Igår kväll kom det in åska som vandrade runt under några timmar, det var ett skådespel att se himlen. Det kallas för thunder storms och det verkar som att det fortsätter komma in av och till i området. Det blir otroligt fuktigt i luften och vattnet från regnet fullkomligt flyter omkring på gatorna likt översvämning vårt kvällsnöje annars decsista dagarna har varit att följa både Republikanernas och Demokraternas konvent. Det är spännande att verkligen få vara med om detta men ibland får vi känslan av att det är ett stort väckelsemöte ✝ men vilket tal han höll igår Barack Obama, riktigt kul att både lyssna på och vilken talare att se på.

När Niklas slutade idag så hämtade han upp oss eftersom vi hade en tid på banken. Wells Fargo är den bank som vi tillhör här och där får vi hjälp av Mrs Barbee 😀 så nu har vi kontokort så det är bara att handla 💵💳 Vi behöver bygga upp vår credit history vilket vi gör genom att spara men också genom att betala våra räkningar 😆

I morgon bär det av ner mot kusten. Vi skall till Wilmington under helgen och köra lite knitsurf i havet. Wilmington skall vara en historisk stad som liknar Down Town ❤️ Vi hade tittat ut en fisketur vilket hade varit jätteroligt men det ingick att ta med sig fisken hem vilket vi inte var så sugna på att ha på hotellrummet! Vi får kolla upp detta till ett annat tillfälle där man istället släpper tillbaka fångsten 👍 Nu hoppas vi på fint väder ändå när vi ska på semester. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s