Övningskörning

Eftersom vi hade tillbringat mycket tid i poolen igår vilket indirekt blir i solen behövde killarna lite tid i från den. Vi bestämde oss för att ta en dag då vi  skulle göra lite ärenden. Så vi var uppe med Niklas och körde honom till jobbet. Barnen fick åka med eftersom jag inte ville att de skulle vara ensamma hemma när jag är ute och kör i trafiken alldeles själv och de inte kan nå mig på telefon. Förresten är det ganska jobbigt att inte ha tillgång till någon telefon, googel osv utan wi-fi. Vilket gör att innan vi åker någonstans måste vi ha kollat upp adresserna innan till GPSen. 

Men hemresan gick i alla fall alldeles utmärkt ✌️ vi kom hem, bilen är hel och vi fick frukost. Sen hade vi under fm ett antal saker att fixa. Första stoppet blev hos AT&T för att få lite uppgifter om nya telefoner 😃 en djungel förstås så jag var tvungen att ringa min USA mentor Paulina efteråt för att få lite frågetecken utredda. Vi var också på Freddes skola och bokade tid för möte i nästa vecka. Då skall alla papper vara ifyllda och jag hoppas att Niklas har fått sin jobbmobil så vi har ett telefonummer att lämna ut. Nästa stopp blev på Whole Food Market. En underbar affär där allt är ekologiskt och vilket upplägg på affär. Ville ju köpa allt men det fick räcka med Wasa knäckebröd och så hittade jag nån sorts disktrasa. Alla som kommer och hälsar på oss måste ha med sig Wettex disktrasor! Så fick vi också glass 😋 Men enl Fredde är de bättre på Marinan i Åmål.


Vi hann också med en sväng till Walmart, otroligt stort och liknar Ullared. Där fick vi med oss soppåsar och en vattenkanna med filter som tar bort klorsmaken från kranvattnet, då slipper vi att köpa flaskvatten. Vi var också förbi vårt hus och det var nu tomt och utflyttat, snart är det vårt! 

Vi plockade upp Niklas på Volvo när han slutade och åkte till Ford. Nu skulle vi titta på Mustanger. Den snygga gråa vi såg sist var såld, men det fanns en hel del annat bra. Vi behöver ordna med lite papper innan vi kan gå vidare men gissa om Niklas är såld 😍. Älskade ljudet, stolarna, allt utom kanske pengarna… men så lever vi ju bara en gång!

Hemma igen och det är riktig kul att köra bil här. 3-4 filer på vägarna men vilket flyt det är i trafiken, kul! Måste nu bara komma igång och läsa inför att fixa amerikanskt körkort. Mormor skickade en glad nyhet om att de bokat biljetter, hösten kommer att gå så fort med alla våra gäster. Vi är så glada över alla som så gärna vill komma och se hur vi har det. Alla är så välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s