Heat Dome

Det är vad som ligger över oss enligt nyheterna.  Ni vet hur det känns när man kliver ur ett flygplan ut på asfalten, den värmen som slår emot då är känslan vi får så fort vi sticker ut näsan.

Men först tar vi oss tillbaka till NY igår. Sista flyget blev försenat men varför var det aldrig någon som sa nått om. Vi såg våra väskor åka upp in i flygplanet och en timme senare åkte de ut igen och ett nytt plan togs fram. Så vi tillbringade 7 timmar på flygplatsen med Gurra som var nockad och totalt slut. Satt sovandes så gott det gick och Fredde som orkade ett tag sen var han totalt slut och sov som en stock! Vi kom fram till Greensboro där vi skulle hämta ut hyrbilen. Där kom nästa väntan, vi skulle ha en stor bil för att få in 4 resväskor och 4 pers. Detta gjorde att det tog extra tid och att vi skulle ha en långhyra, då var det en chef som var tvungen att skriva på. Kl 23,30 är det inte så många chefer på plats. Tillslut kom vi i alla fall iväg och till lägenheten.

Vi bor jättebra i en möblerad lägenhet till våra saker kommer. I natt sov vi som slagna hjältar. Gurra vaknade i alla fall idag och kände sig hungrig. Vår första uppgift på morgonen blev att åka iväg och handla mat. Himla spännande med alla nya varor vi måste handla i en djungel av olika sorter 🤔. Under dagen har vi annars tagit det ganska lugnt, jetlagen känns i allas kroppar. Vi har testat poolen som låg på +30 grader och i värmen jag skev om tidigare som ligger på +40 och en otroligt hög luftfuktighet gör att vi tillbringar så mycket tid som möjligt i skuggan eller inomhus där AC går för fullt. Vi håller ut ett tag till innan vi går och lägger oss, vi vill helst inte vakna allt för tidigt i morgon bitti. Här ligger Fredde i grabbarnas rum, super trött och gör sitt bästa för att hålla sig vaken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s