En solig sista dag

När vi kom tillbaka till Eskilstuna från stugan i onsdags fick vi full service från farmor och farfar. Vi tillbringade även natten hos dem eftersom hotellet var fullbokat då. Tidig torsdag lämnade Niklas tillbaka bilen på Volvo. Sen hängde vi vid poolen i Hällby hela dagen. Ny natt på https://www.nordicchoicehotels.se/clarion/clarion-collection-hotel-bolinder-munktell/

Ett hejdå till farmor och farfar men de kommer ju snart och hälsar på oss, det känns skönt och roligt att vänta på 💗

Sista dagen innan avresan hängde vi ute i Ängsholmen och badade. Men först hann Gurra och Viktor träffas för att säga hej då. Gurra fick en sån fin present att ha på sitt rum. Grabbarna grus, bästa kompisar 👬


En riktigt skön dag på stranden och en båttur på Mälaren. Pizza i skuggan på stranden och gott att grilla till kvällen. I bästa sällskap från Lina och Peter och ett kvällsdopp från bryggan med kusinerna Elisabeth och Vendela.


Lite pyssel med väskor på hotellrummet och så hoppas vi på lite sömn innan äventyret börjar i morgon. En långtur i flygplan 😅✈️🇺🇸

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s