Sista kvällen i stugan

De senaste dagarna har varit så varma och sköna. Solen har lyst för det mesta. En regnskur kom över oss i går precis innan vi skulle starta vårt go cart race, så det blev en blöt historia 😊 så himla kul att köra, i år fick även Fredde vara med i en barnmodell. Den hade inte kört i regn innan så kanske var det därför den ofta stannade men det gjorde att vi fick köra längre. I år var det Gurra, Fredde, Bruno och jag som hade tävling. Hoppas att vi till nästa är kan bli fler som hänger på.

I går kväll kom ett par lösspringande hundar till oss i stugan. Helt plötsligt kom de simmande när mormor och grabbarna stod på bryggan och fiskade. Blöta, himla snälla och goa kom de. Inga grannar kände till några hundar så vi fick ta poliskontakt men de visste heller inget. Barnen var överlyckliga av äventyret. Via FB fick vi tillslut tag i någon som kunde vara ägaren. Mormor ringde upp och hundarna kunde lyckliga få komma hem. Grabbarna var dock besvikna att inte få säga hej då när hundarna rusade ur bilen efter en katt på gården!

Det är alltid jobbigt när det är dags att åka från stugan. I år jobbigare för att det tar lång tid innan vi får se vår familj igen. Ikväll myste mormor extra, läste för Fredrik och han somnade så skönt. En varmkväll då månen lyste helt fantastiskt över Vänern. Nu har vi några farväl att ta framöver som kommer att kännas när vi skall krama om både farmor, farfar och mormor. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s