Som Fredrik säger…

– Varför är det så jobbigt att säga hejdå? Idag var det dagen då vi var tvungna att säga hejdå till kusiner Axel, Linnéa och jag behöva säga hejdå till älskade syster. Till min bästa vän i världen. Jag vet inte hur jag skall uttrycka mig för att kunna förklara hur mycket jag kommer att sakna henne! Barnen gick efteråt in i vårt rum och där släpptes deras känslor fram. 

En dagsutflykt till Håverud och titta på akvedukten. Jättemysigt och det var längesen vi var där. God mat på brasseriet men tänk på att inte vara för hungrig för det tog lång tid att få maten. Sen åkte vi vidare till Bengtsfors och fikade på Halmenshus. 

Fredde fiskade på kvällen, eftersom han fick 3 mörtar i går fick han blodad tand men det blåste nog lite förmycket idag. Gurra har laddat ner Pokeymon Go, ett spel där man hittar pokeymonfigurer via GPS. Han är eld och lågor och vill bara ut. Bra spel där motion och logik är gemensamma nämnare. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s