Ömsom regn ömsom sol

Nej, det blev ingen långspringning. Ett monsunregn drog in över Åmål och vi tig sovmorgon istället. Niklas och Stefan passade på att lyssna på Johan Olssons sommarprat. Hade vi nu varit i Johans kläder hade inte detta regnet stoppat oss, utan bara sporrar ännu mera. Motgång ger framgång! Istället blev det en tur på kvällen när regnet försvunnit men verkligen inte lika lång! 

Grabbarna åker båt, bygger koja i skogen och spelar fotboll mest hela dagarna. Inte ens lite regn har stoppat deras bygge. 

Idag kom farmor och farfar till stugan med lilla husvagnen. Äntligen kunde vi använda vår utegrill nere vid vattnet. Solen lyste på oss och det var riktigt varmt och skönt. Vi kunde tom sitta ute vid vattenbrynet och äta middag, bara en och annan geting störde vår middagsfrid. Kusin Linnéa stack iväg och träffade kompisar men bestämde sig för att komma tillbaka till stugan så hon fick träffa Gurra och Fredde lite till innan vi drar. Så gulligt och Gurra blev så glad ❤️

Niklas har pratat med el, sop och gasbolaget i USA, så snart har vi allt inkopplat tills vi kommer. Våra visum sitter i passen och vi börjar bli redo för att dra. Lite krångel bara nu med bilen men vi skall lämna tillbaka den på torsdag nästa vecka så vi hoppas det löser sig 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s