Sköna dagar i stugan

Dagarna i stugan bara försvinner iväg. Vi har varit på kalas hos Paulina som var hemma från New York. Så det blev en kusinträff för oss eftersom vi bara är 4 kusiner. Kul att ses och snart blir det en liten kotte till eftersom Linus och Julia skall ha barn nu i dagarna…

En hel del som behöver fixas här i stugan. Städning, målning, ogräs och annat som under dessa få dagar som vi är här skall ordnas med. I söndags var vi i Karlstad och barnen körde barnenshiderbana med Gladiatorena. Så himla kul och de var spända av förväntan. Grymt snyggt sprunget, klättrat, hoppat, hängt och förstås krossat i gatloppet! Ni var så duktiga Axel, Gurra och Fredde! 

I morgon skall vi försöka oss på det årliga Storspåret. Leden som går mellan Edsleskog -Åmål på dryga 2 mil. Jag har bara sprungit en gång tidigare medan Niklas och Stefan är erfarna. I år skall även Ylva hänga med. Nu återstår bara att se om kroppen håller och orkar… Lite nervös för ett knä som inte riktigt är som det ska men i morgon är det pannbenet som får jobba!

Gurra på snabba handbollsfötter förbi Hero och Panzar. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s