I tårar

Igår var sista dagen Gurra hade med kompis. Till Viktor hade han sagt hej då till redan i söndags men så var det även dags att säga hej till Wilhelm. De har nu hängt ihop konstant sedan vi kom hem från USA. Tårar rinner och känslorna är utanför kroppen. Dagen innan var vi på utflykt till Mariefred och gick på PAXvandring. Fantastiskt fin miljö och kul för dem som läst böckerna. Gurra fick berätta för oss som inte läst. 

Middag i Borsökna med poolbad i 29gradig pool, härligt tyckte barnen. Jobbigt igen när vi skulle säga hejdå till våra kära vänner. Hoppas nu Fam Eriksson/Gystafsson och Fam Lindell att ni har tid att komma över. Det är svårt att trösta barnen när de är förtvivlat ledsna över saknaden av sina vänner. Vi själva känner ju likadant. Men familjen har varandra och vi får vara tillsammans på en massa äventyr. Vi har ett antal farväl framför oss så detta är bara början. Bara att träna på. 

Idag drog vi till stugan och det är skönt att slippa hotellet. Soligt väder även om Vänern bara bjuder på 18 gradigt vatten är vi i mitt paradis. Idag har vi hämtat kusinerna Axel och Linnéa så nu skall vi njuta av dem och bara mysa 😊

En reaktion på ”I tårar

  1. Ylva 7 juli, 2016 / 22:55

    Det är inte bara era tårar som rinner. Det gör mina också när jag läser och tänker på hur långt bort ni ska flytta. Jag vet att ni kommer att få ett fantastiskt äventyr, men en liten självisk del av mig själv är helt jätteledsen. Jag bävar inför tanken att ni snart ska lyfta i ett plan som tar er över till andra sidan världen. Samtidigt som jag längtar alldeles oerhört efter att vi ska få komma och hälsa på er. Men nu ska vi vara tillsammans i stugan, vårt paradis och bara njuta av den svenska sommaren.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s