Dagar med vänner

Vi försöker att verkligen passa på att träffa så många vi kan och hinner de sista dagarna vi är kvar i Tuna. Gurra sover inte många nätter hemma men vad gör väll det, grabbarna har kul och verkligen passar på så mycket de kan att ses. Men vi försöker också att passa på att hitta på saker på hemmaplan. Bowla, gå på museum, hinna med ärenden och igår körde vi fresbeegolf i Vilsta. Så roligt vi fick med oss ett gäng med barn och föräldrar. Sen var det skratt, tålamod, lite svordomar men tillsammans med ett underbart gäng. 

Middagar på kvällar, hotellfrukost vilket förstås är helt perfekt men vi börjar faktiskt att längta efter ett annat liv än hotellivet. Lunch med kompisar, utflykter och Niklas han får jobba. Barnen har idag tagit de sista vaccinerna som behövs, så nu ska de vara välkomna in i skolan. Det är super att hinna träffa så många av alla våra goa vänner, vi hoppas att många av dem kommer över och hälsar på. Annars ser vi dem inte för än nästa sommar och det känns väldigt länge tills dess….

Tack alla fina underbara kompisar för att vi får tillbringa tid med er, det betyder mycket för oss ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s