Härliga fredag 

Första juli och vi är mitt i sommaren. Äntligen har vi sovit bra i natt alla hopa! Nu börjar det räta till sig även om det kommer stunder mitt på dagen då tröttheten slår till men jetlagen börjar försvinna. Tog en springtur på morgonen vilket var 14 dagar sen sist så det var rätt motigt. Barnen och jag käkade frukost och Niklas hade ätit tidigare eftersom han hade ett möte på rummet undertiden vi käkade. 

Det var dags att åka ut till Borsöka och lämna över huset. Visst det kändes väldigt delat men våra hyresgäster är så fina och de var så glada och förväntansfulla så det känns bra, hoppas de skall trivas. Lämnade Niklas i Hällby där han satt och jobbade under dagen. Barnen och jag åkte till Hållsta där vi käkade lunch med Ewa och hennes familj. Så mysigt att få ses igen och hinna prata. Kommer att sakna våra träffar! Tack för god lunch och sällskap Ewa! Efter detta hängde vi i Hällby ett tag tills Niklas jobbat klart och sprungit en stund. Stackars farmor och farfar de får ingen lugn stund för oss 😊

Ikväll hade vi familjematch i bowling. Gurra hade lite sviter av vaccinet jag gav honom igår så han är lite hägig med huvudvärk och ont i kroppen men han kämpade väl. Niklas tog hem segern rätt övertygat och jag dängde Fredde på sista och 10:e omgången med 1 ynka poäng!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s