Lång väntan på ambassaden 

Upp i ottan för att hinna till Stockholm och ambassaden till kl 8:15 då vi hade tid. Visst det var ju lungt, inte så mycket trafik inne i Stockholm så vi var uppe redan 7.30. Gott om tid så vi satt och surfade lite på parkeringen utanför. Knallade upp och möter en kö på 40 meter, va ska alla in på intervju! Hade ju läst att man skulle få vänta utan för oavsett väder och just det var inget problem. Skönt sommarväder men 45 min väntan på att komma in genom securityn. Fick lämna bort telefon, klocka osv. In till nästa byggnad möttes vi av en vakt som gav oss vårt nummer så just då behövde vi inte vänta så länge. Fram till luckan lämnade in allas pass, alla papper Niklas hade fått av advokaterna på Volvo, det var ingen liten hög och sen betala. Men sen dröjde en 2 timmars lång väntan på vår tur. Ingen kunde tala om hur länge man behövde vänta, många som kom in efter oss gick ut före. Många studenter som skall över och de hade inte så mycket papper att lämna. Äntligen dags för vår tur, våra namn ropas upp nu sker intervjun… Vi gick fram till luckan vilket såg ut som att vi skulle köpa biljetter på SJ. Tjejen frågade vad Niklas jobbtitel var och hur många han var ansvarig för. 1 min och allt var klart, inga andra frågor och jag stod tyst bredvid. Men Hon sa dock att vår ansökan har gått igenom så någon bakom måste ha suttit och läst varenda litet papper där av tiden. Så nu behöver vi bara vänta på att våra pass blir hemskickade medm L1 visa för Niklas och L2 för oss andra 😀 Men vilken tur att barnen slapp att vara med. De hade klättrat och rivit varenda vägg där inne och antagligen hade vi blivit utan visum 😉

De hade  det istället mycket bättre med farmor och farfar på utflykt. Fick träffa kusinerna och den obligatoriska fotbollsmatchen de brukar köra. De åker till Spanien i morgon så vi måste ju passa på att ses, kanske kommer de ner till stugan en sväng. Huset flyttstädades av en firma idag och Gud så skönt att slippa detta själv. Barnen och jag var och kollade och hämtade upp nyckeln innan vi hämtade Niklas på Volvo. Hem till hotellet för middag, lite familjeträning på gymmet och en sväng i bastun. Snart dags att säga go natt, ska bara se om Polen kan vinna och skicka hem Portugal från EM.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s